Gribeetu dzirteet atsauksmes par RTU un LU ? Kur labaak ???

epikurs      zviedros vislabaak :) 2003-08-03

epikurs      last rebel, uz zviedriem var doties arii bez naudas - zviedri ir peec idejas bezmaksas skola. tik peedeejos gados saakushi kolekteet naudu par kopeetajiem materiaaliem ~ Ls 10 meenesii. bet nu zinaashanas gan vajag + nelielu speeju paarliecinaat, lai tiktu iekshaa.. 2003-08-03

Jitka      Last_Rebel
Manaa augstskolaa ir atestaatu konkurss, centralizeeto eksaamenu rezultaatu konkurs. Es nemaacos Turiibaa un arii BKI nemaacos, neticeet par iedaavaajumu ir tavas tiesiibas. Maacos sociologiju, kura ir loti augstaa liimenii, labi maaciibspeeki, interesantas lekcijas, bet lai kaadas buutu manas domas par LU pati tur maaciishos shogad, jo kaa jau ANDREZ teica visu nosaka prestizs un slava, nevis kvalitaate.. Luuk taa es negribeeju lai mani teksi izklausiitot tik niciigi, bet veel ir spilgtaa atminjaa tas kas notika LU.. Taapeec atvainojos visiem ko ir aizskaaris manas teks. Negiobeeju noniecinaat nevienu augstskolu, jo katrs tachu uzkata ka vinja uagstskola ir taa labaakaa. lai koa riie s domaatu par sho vaio to uv ceru ka manas domas mainiisies par LU. taapeec luudzu ja kaads maacaas LU sociologos veeleetos dzirdeet komentaarus,

PS - neesmu dzideejusi ka kaadaa fakultaatee buutu konkurs 20 cilveeki uz vienu vietu, taa kaa paarspiileet arii nevajag.

PPS condemnation- ja tev nav komentaaru luudzu paklusee...
2003-08-05

condemnation      Tieshi es un maacos sociologos...
Bet ko tad var komenteet? Sociologijas ziniibaas ir komunikaacijas nodalja.Komunikaacijas nodaljaa ir veel 3 dazhaadas grupas.Kur tad tieshi tu tiki?
(PR,zhurnalistika,reklaama.....)
Cik nodaljas,tik dekaanu,tik arii daudz (vai maz prasiibu) ut.t.
Varu pateikt,ka labu darbu peec LU soc.studijaam var dabuut 100%
2003-08-05

Jitka      "Sociologijas ziniibaas ir komunikaacijas nodalja.Komunikaacijas nodaljaa ir veel 3 dazhaadas grupas (PR,zhurnalistika,reklaama.....)"
To visu es zinu, maaciishos par sociologu. Kuraa kursaa tu maacies?
2003-08-05

iewa      Es uzskatu kad labāk RTU. Kāpēc? Krutakas ``kojas``. 2003-08-11

Last_Rebel      Jitka - tad mees buusim fakultaates biedri! :) Shogad saakshu maaciities LU politologos! ;)

Apmeeram 20 cilveeki uz vienu BUDZHETA vietu bija gan politologos, gan sociologos, gan komunikaacijaas. Vari paskatiities LU maajas lapaa, kur bija "konkurss uz studiju vietaam detaljaas". Uz maksas vietaam, protams, nebija tik liels konkurss.

Manupraat, atestaatu konkurss un centralizeeto eksaamenu rezultaati ir ljoti neobjektiiva reflektantu veerteeshanas sisteema. Uzreiz naak praataa laukji, kuri par aabolu grozu skolotaajiem dabuu videejo atziimi virs devinji. Ko gan, piemeeram, noziimee seshinieks matemaatikaa ieguuts 1. vsk, un ko gan noziimee kauch kaadas Daugavpils vsk seshinieks? ;) Centralizeetie eksaameni humanitaarajaas zinaatnees zinaashanu daljaa bija smiekliigi vienkaarshi, bet daudzi izgaazaas dokumentu/analiizes daljaa, jo ar to vinji saskaaraas tikai peedeejaa meenesii pirms eksaamena. LU, manupraat, centralizeeto ekshu iestaajpaarbaudiijumu sisteema ir veel absurdaaka. Piem., veesturniekos budzhetaa paarsvaraa tiek tie, kuriem ir izcila anglju valoda, nevis veesture, jo taa vienkaarshi dod vairaak punktus. Pieredzeeju kaa fanaatiski veesturnieki netika budzhetaa, jo vienkaarshi english`aa bija C liimenis. Manupraat, ideaali buutu kaa SZF - latvieshu valoda, vispaariigais zinaashanu tests un esejas. + veel ljoti labi buutu, ja buutu paarrunas, bet tas jau nav reaali.

2003-08-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu