kapec sievietes neiemilas mani?

kuks10      paņem veceni ar trim bērniem... būs Tev meksikāņu seriāls visam mūžam..?!))

raima      Kāpēc lai viņas iemīlētos Tevī? Ko Tu vari dāvināt? Vai pats maz proti pieņemt dāvaniņas???

kodums      tak nedomā jau oho patmīles?

naika70      Man šķiet, ka atbilde ir vienkārša: Tu pats to negribi vai izvēlies sev to, kas tev nav ne pa kabatai ne pa prātam. :D Ir protams sievietes donores, kurām uzreiz šķiet, ka šādu nabadziņu vajadzētu pažēlot, bet tā jau nav iemīlēšanās. Un vēl jautājums, kas ir iemīlēšanās? Šodien patīk, rītā ne... ai... Bet vienādi domājošu atrast ir patiesi grūti. - Es gribu tevi šodien, jo negribu būt viens... izmisums, bet kāds sakars ar iemīlēšanos?

Torpedo      raima no citas planeetas, bet parstaav tipiskos sieviesu tekstus - mani jaamiil par to vien, ka esmu, bet par ko tevi miileet - kas tev pieder, ko vari mani dot utt? :DD
naika70 , ir briizi un diezgan biezi dziivee, kad otram cilveekam var buut tik vientuliigi un tuudiigi, ka palidzeet vinam tikt tam paari, ir bezmaz vai dziiviibas un naves jautaajums un vins to velaaak noveertees daudz augstaak, nekaa tavus egoistiskos taurenus vederaa .. Egoistiskaas dzives bauditaajas, blin! .. :(

piparbecinja      tavs iekšējais bardaks neļauj piesaistīt mīlestību. viss tavās rokās...

kvarts      napig tev vajag lai vēl mīlētu . vajadzētu pietikt ar regulāru seksi....

neko    1 Par to došanu, lutināšanu utt: tufta tīrākā tas viss ir. Tie kuros visbiežāk iemīlas, nebūt nav ne devīgi ne ar viņiem piemīt īpaši vērīga attieksme pret sievietēm. Visbiežāk viņi ir esošie vai izbijušie "slikto puiku" sugas pārstāvji. Šo to dzīvē redzējuši... pārdzīvojuši un stabilu mugurkaulu un pāris papildus krokas smadzenēs ieguvuši. Sievietes to jūt un tādiem tipāžiem pašas līp klāt (neprasi kāpēc).
Savāc bardaku galvā... patrenē "stabilu mugurkaulu", mieru un nosvērtību sevī.... "mazliet smukāks par mērkaķi" tā pat jau esi.... un tas būsi tu, kas izvēlas, jo netrūks no kā izvēlēties.

Devīgs lutinātājs, modeļa izskats, 20cm utt - tas visas ir papildopcijas, kas patīkami papilda krokas smadzenēs un mugurkaulu, bet galīgi nav obligātas. Var izmatot, kā aizvietotājus ... bet tādam ar mugurkaulu vienalga ilgtermiņa konkurents nebūsi. Naudu savāks, 20 cm palietos un tā pat pametīs tikko tuvumā parādīsies kāds, kam tas mugurkauls ir.

p.s.
nepretendēju uz absolūtu patiesību, bet no visa, kas pa dzīvi redzēts secinājumi šādi.

bubucis_agucis10      kuks10-kāds tur sakars ar bērniem(man ir 3iis bērni-UN?)
kas attiecas pa tēmai-nu nav tā ka to ko Tu vēlies nu nekā,piestrādā,izmaini sevi,liec par sevi manīt,nekad nesaki nekad,.
esi drošāks!!

Deisa    2 Es ar par to mugurkaulu. Vīrietis - vītenis ir kaut kas briesmīgs. Viņš lien pa zemi un tik meklē, kur pieslieties. Meklē kādu augu, kas ir stingrs, ap ko apvīties. Citi tādi paši, pa zemi lienošie neinteresē, uz tiem atstutēties nevar. Un tad sabilajam augām tāds vītenis vijās riņķī, kamēr sāk smacēt. Sāk uzstādīt noteikumus, jo nu ir pakāpies, sajutis varens, otru novājinājis ar savu bezmugurkaulu. Pasarg Dievs no tādiem!

usne___      Kaut vai tikai tāpēc, ka šo jautājumu ieliki sadaļā "izglītība":) Būtu mēģinājis sadaļās "dzīvnieki", ´´bērni" vai vismaz "politika", tad vēl varētu cerēt!!!

veesmina      kamēr dzīvo,tikmer ceri. gan jau viss būs

gravieris      paldies,Jums visas nepazīstamās,ka nemīlat mani! Man pietiek ar to,ka pašam ir dota spēja mīlēt kādu.

laimiigais_      Mana latviešu valodas skolotāja reiz teica: lai meitene uz tevi kaut nedaudz paskatītos, sāc ar gramatiku - sms un vēstules, tāpat arī internetā raksti precīzā latviešu valodā. Un tas palīdz! ;) 2013-04-17

inaralaima      Tāpēc,ka ormanis...... 2017-01-12

werty      škrobe,vai ne? 2017-01-25

LailaL      Un pats- mīli kādu? 2017-05-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu