Par ko rakstīt zpd

Labdien. Man skolā (11.kl.) jāraksta zpd, bet nevaru izdomāt par ko rakstīt. Gribētos kaut ko saistītu ar kino vai vēsturi. Kāds nevarētu ko ieteikt?

tiu    1 23 gados 11.klasē?....

AldisP    1 mācīties nekad nav pa vēlu - tikai apsveicami!

Bet varbūt izlaiduma gads "sagrozīts" ;)

siika_maita  2   Tad arī raksti par TO, kādēļ jaunieši/bērni lien pieaugušo saitos . Tēma atbilstoša, aktuāla un ir materiāls ko pētīt - Tu un Tavu biedru uzvedība, mērķi, secinājumi, priekšlikumi , utt..... Pie reizes vari apskatīt STS izplatību pusaudzu vidū kā vienu no galvenajiem informācijas trūkumiem, utt.....

iumis      Laba tēma ir par etilspirta (jebkādā fasējumā) postošo iedarbību uz cilvēka radošo domāšanu. Var papētīt tēmas par to, ka līdz 21 gadu vecumam cilvēkam vispār tās smadzenes veidojas un kas notiek, kā degradējas arī radošā domāšana, kad cilvēks modes pēc sevi piestūķē ar visādiem mēsliem utt ... . Pie reizes varbūt arī ko jaunu uzzināsi. Veiksni! :)

Vucis  1   Beerns, tu esi atnaakusi uz iisto vietu!

Mees sheit dodam viedus padomus visdazhaadaako psihisko probleemu gadiijumos, attieciibu jautaajumos, nosakaam saderiibu, veiksmiigi no attaaluma aarsteejam dazhaadas salimshanas, pat akuutas, ielaistas un veneeriskas kaites, paliidzam atbriivoties no alkoholisma, greizsirdiibas un netiikamiem koleegjiem, paliidzam izveeleeties datorus, mashiinas un laulaatos draugus.... taadeelj esi dosha: shii ir iistaa vieta, kur tev sniegs padomu arii par zpd!

PatiesibasKalns  1   Ja Juri lielaka dala cilveku nav svarigi cik veci, ir tomer idioti. Neuztraucies, vienkarsi padoma kas tev patik un dari to vismaz bus interesanti, bet ja nedomajas kas patik vienkarsi izmanto failu lejuplades programmu piem. torrentus nolaadee kaadu graamatu iztuulko un samaini teikumus vietaam
aidaaaa 2 dienaas buutu jaabuut izcilam darbam, iedot tik kadam kas prot rakstit izredigeet, :))))

lice      PAtiesībasKalns- nedomā, ka skolotāji ir tik stulbi! Tas padoms par grāmatas nospiešanu bija slikts padoms...

MaryClaire  1   puis juri, kad jau Tev arī pienāks tie paši nožēlojamie pieaugušā gadi. bet kamēr Tu esi skolnieks, tikmēr Tev ir jāatrodas skolēnu vidē, jādomā skolēnu domas un jāpazūd no pieaugušo vides, kamēr neesi par tādu kļuvis.
un ZPD Tev pašam jāizdomā - tas ir pirmais solis uz pieaugušo pasauli - pieņemt lēmumu un uzņemties atbildību par lēmumu. tas, ka nespēj, vēl viens punkts par sliktu Tavai uztverei par pieaugušajiem. Tev vēl ilgi par skolēnu būt

Lucy  1   var padomāt,ka jaunietis18-23 nerunā par sekss,nesit kulakā,neskatās porno un vēl nav pat noprovējis sievieti mdaa tāds nemūdienīgs jaunietis zinies:DDD Iesaku palasīt gramatas,apmeklēt teātri,kādu izstadi apmeklē utt,tad naks arī labākas domas galvā!

kuks10      raksti par savu jaunatni..?!))

aroganis      Ja par vēsturi, tad interesants temats ir baltie/ sarkanie strēlinieki
Par kino lai raksta viedie kinokritiķi:)

Tessa  1   8.Marta rashanas vesture. mumsiim te arii specialisti ir.

mieru_tikai_mieru      raksti par vecuma subjektivitāti. Kāpēc jaunāki puikas izliekas par vecākiem un pieredzējušākiem kā ir patiesībā, bet vecākas sievietes - par jaunākām un dumjākām.

siika_maita      Ja runā par to, pie kā noved šis portāls jauniešus sabojā galīgi.... piemērs iz dzīves : bija viena jauna meitene toreiz bija 15 gadi, kas sēdēja OHO chataa , pildīja savus algebras mājasdarbus un centās pierādīt visai pasaulei, ka viņa ir gana liela/ pieaugusi šādai videi!!!! visu viņas biogrāfiju nestāstāstīšu (nav svarīgi), bet galu galā - viņa naivā būtne iemīlējās 33 gadīgā perversņikā, kurš viņu sākumā izsmēja, bet beigās piesmēja un "uzmeikoja kinderu" - un tagad beibe , kas augusi OHO plašumos kopš 14 gadu vecuma, sēž mājās jo izglītības nav, 12.klasi šķiet ka pat nepabeidza....... tāpēc vēlreiz uzsvēršu - BĒRNIEM UN JAUNIEŠIEM - šeit NAV KO MEKLĒT!!!!!!!!!! ir tik daudz citi saiti- kur variet sēdēt savā sulā, attīstīties un savā starpā komunicējot kaut vai grupņikus taisīt- bet nelieniet šeit, kamēr neesiet atbilstošā vecuma, un spējīgi uzņemties atbildību par saviem darbiem un nedarbiem.,

Ananda_A    1 1. Kā saglabāt individualitāti informācijas pārbagātības un visatļautības laikmetā.
2. Komunicēšanas tradīcijas internetvidē.
3. Paaudžu konflikts un tā mazināšanas varianti, izmantojot anonimitāti.
4. Sava ego un vājo vietu iepazīšanas iespējas, izliekot sevi publiskai apspriešanai.
5. Diskusijas mākslas izkopšana.
6. Politiķa karjeras sākums - distancētas pozīcijas apgūšana.
7. Sevis izpaušana anonimitātes aizsegā.
8. Aizvainojums un dusmas kā klupšanas akmens ceļā uz panākumiem.
9. Jaunības maksimālisma plusi un mīnusi.
10. Kā iepazīt savu patieso tēti (mammu), izmantojot iepazīšanās saitus.
11. Kā pieņemt vecākus kā seksuālas personības.
12. Sekss kā komunicēšanas veids vai tikai kā vairošanās funkcija.
13. Erotika darbā - traucēklis vai stimuls
Varu turpināt tādā garā, cik vajag, kaut visai Tavai klasei. Ja kas noder, pasaki! Interesanti taču!:DDD

Deisa      Ja vēlies par vēsturi vai kino, pirmais, kas ienāca prātā, kas pašai liktos interesants, ko varētu papētīt - Hičkoka daiļrade. Papētīt, kas viņš par fruktu bijis, kāpēc tādu žanru izvēlējies, kur ņēmis idejas.

jasona    1 Tie zpd ir muļķīga laika,papīra un citu resursu tērēšana skolā,ja vien cilvēks pats nav ieinteresēts kādu tēmu pētīt.Nevaru saprast,kurš tādus murgus ir izdomājis,lai skolnieki tur mokās,meklē,pārkopē un raksta ūdeņgabalus no neta,par to,ka balts ir balts un melns ir melns.Es saprastu jēgu,l- kādu radošu darbu izdomāt,savā izpratnē un to pamatot,bet tajos zpd viss ir tik pēc standarta,tādos un tādos vāciņos iesietiem,ar tādiem milimetriem no maliņas utt.! Labi,ka man vairs skolā nav jāiet!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu