Vai ir par vēlu mācīties?

Beidzot,iespējams,radīsies iespēja iet mācīties medicīnu (tas tā kā būtu mans mūža sapnis), bet...ir jau 45.Kā domājat,eksperti,vai nav jau par vēlu?Vai vispār kāds normāls cilvēks to tādā vecumā dara?:D Un ko labāk izvēlēties-ārsta palīgu vai medmāsu?

adamsone  1   Sevišķam optimismam pamatu neredzu, bet var mēģināt. Vismaz zināšanas priekš sevis un savējiem iegūsi. Jo, kā te teica, ir jāzin, kas ar tevi notiek, citādi ārsti vispirms izputinās, pēc tam nozāļos.
Andris galīgi samurgojies. Tas varbūt attiecas un planētas eliti, reņģēdājus neviens ar modernām tehnoloģijām neārstēs, kam tas lētam darbaspēkam un visādiem penšiem. Jaunā pasaules kārtība domā, kā "humāni" atbrīvoties no liekajiem, nevis kā viņus ārstēt.

riks086  1   Araabs teksta dziļāko jēgu laikam saprot tikai tie, kuri ir strādājuši ārstniecības iestādē un ir redzējuši māsas palīga darbu realitātē... :D :D :D

Karmensita  1   ja gribi braukt uz ātrajiem, tad par ārsta palīgu

Karmensita      par māsu pašā laikā

tagad daudzas ap 40it izmācās par māsām

adamsone  1 1 Nesaprotu, kas tur ko zirgt par māsas palīgu. Pazīstama persona gados izmācījās, strādā sociālā dienestā, kopj večukus viņu mājās. Grūts, nepateicīgs un ne diži apmaksāts darbs. Viens otrs no nepārtrauktās seska meklēšanas drusku saspiedies....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu