Vai var nopirkt diplomu un lai būtu datu bāzē? Kādas cenas?

marmorakaraliene    2 janka42! Cik noprotu, tev derés jebkur´s bakalaura diploms, kaut vai zooveterinárpsihologa. Tad nu atkláj - ko darísi ar bakalaura diplomu kabatá? Kam tev tas - jebkuras specialitátes?

bagi  2 4 Marmorkaraliene...nezinu kā tagad, bet bija laiks,kad valsts iestādes sāka prasīt no darbiniekiem augstāko izglītību (2006 gads-...),un lika tiem pat 50-60 gados iegūt jebkāda veida diplomu. Vai izskolojies un dabū tādu, vai ej projām no darba. Vajadzēja tikai papīrītis un viss! Nemaz nešaubos, ka vēl joprojām daudzās iestādēs vajag tikai papīrītis, da jebkāds.

ube      Nabadziņš....

raima    1 Ja Latvijā šais laikos, kad vairāk vai mazāk datu bāzes u.c. sakārtotas, pratīsi nopirkt bakalaura papīru, tad prāta spējas atbilst šim papīram.

Citas valsts izglītības dokuments der? Paskaties, kurā valstī bardaks, tur arī droši vien bakalaura papīru var nopirkt. Zinu, ka B kategorijas autovadītāja apliecību, derīgu ES, tikai Latvijā pēc gadiem nepagarināmu, šai valstī var nopirkt par 300€ (trīssimt eiro) uz doto momentu.

anis    2 Dažbrīd izskatās ,ka valsts pārvaldē daudz šāda līmeņa"speciālistu"... Vismaz pēc rezultāta vērtējot!

piladzoga    1 ja esi cilvēks ar īpašām vajadzībām,tad mēģini caur SIVU iegūt izglītību likumīgā ceļā

Klinta59    1 Laikam provokācija :)

burleska    2 Ja pareizi saprotu, autoram nepatīk sistēma, bet tikai sistēmā augstākā izglītība ir obligāta, visur citur ar zināšanām var izkonkurēt. Un pat sistēmā ar īpaši labām zināšanām vai blatu šo prasību apiet. Tikai otrajā gadījumā kolēģiem jācieš, jo tie, bez augstākās izglītības diemžēl nav atbilstoši prasībām. Bet jautājums cits- priekš kam autoram darbs sistēmā- lai grautu to no iekšpuses? :) Algas arī tur nemaz tik lielas nav.

rudaraganinja    1 Kas var būt labāks par studiju gadiem, prātu tāpat nenopirksi!

burleska    1 Janka, kā kuro reizi :) Atkarībā no noskaņojuma- ja relaksējošs, varu arī pastāvēt, ja jāsteidzas, tad varu arī pārjoņot ne tik labi pārredzamā krustojumā. Bet uz manu jautājumu Tu neatbildēji- priekš kam Tev darbs sistēmā?

DanaL      janisb 00:09

Tevis aprakstītajā veidā ap 2000.gadu LU varēja nopirkt jurista diplomu. Uz lekcijām gāja tikai tie, kam nebija naudiņas.

Arabica    1 Tas agri vai vēlu var beigties ar to, ka kāds izdomās to diplomu pārbaudīt, un dabūt krimināllietu uz kakla - vai tas ir tā vērts!?
Ne jau cilvēka vērtību un spējas nopelnīt nosaka diploms, ja kas!

burleska    1 Janka, tad priekš kam Tev diploms? Citur jau vari ar zināšanām tikt cauri ;) Ja ir, protams :)

EleonoraRuzvelta      Jā savējie cietumnieki un loxi tevi tiešām sapratīs ! 2022-08-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu