Likumsakarība ,vai tikai sagadīšanās ?

Papētot sieviešu anketas vairākums ir ar grādiem un tituliem . Vai tiešām šādas sievietes nevienam nav derīgas?

lapukoks  4   Kas sunim asti cels, ja ne pats? Ja reiz SIEVIETE ir veltījusi laiku un līdzekļus lai iegūtu attiecīgu izglītību, kas var aizliegt viņai pie izdevības palepoties?
Jautājums ir par citu ko: - vai viņa šo iegūto izglītību arī izmanto savā ikdienas darbā, vai arī guļ dziļā atvilknē un noder tikai lai "palielītos".
- kādu lomu šie grādi, diplomi, atestāti spēlē iepazīstoties, ja parasti šī izglītība domāta un tiek lietota darbā, naudas pelnīšanai, nevis mājās. Un galu galā attiecības tiek veidotas ne jau ar iegūtajiem diplomiem, bet ar cilvēku. Var jau ierakstīt savā anketā lai sev " uzsistu cenu" vai reklamētu "pievienoto vērtību"...

Salma    2 Dzīve piespiež nepārtraukti kaut ko apgūt.

zuzene    3 Mans grāds ir jau iegūts laiciņu atpakaļ,bet nodzīvoju 20 gadus laulībā ar vīrieti, kuram bija tikai pamatskolas izglītība un dzīvojām labi ,saskanīgi, pārticīgi, bet viņš nomira.Apgādnieka un atbalsta vairs nebija un tā nācās iegūt atkal grādu,lai sevi nodrošinātu.Tāda ir dzīve ,un tie ´´grādu" stāsti ir dažādi.

Dzhesika39    3 Vienārši liela daļa sievietes ir mērķtiecīgākas un domā par nākotni unn pensiju. Kā nodrošinās sevi un bērnus, tādēļ arī izglītība ir laba, lai būtu stabils darbs un ienākumi. Bet liela daļa vīriešu uzskata, ka pat vidējo nevajag, strādā celtniecībā vai tamlīdzīgās vietās, saņem neoficāli un doma, ka viss ir baigi labi un par nākotni vispār neiespringst.. Kā man vairāki šādi pārstāvji ir rakstījuši: kāda starpība, ka nav izglītība, stabils darbs un sava dzīvesviets (bet īrēta), kad būs īstā sieviete, tad abiem kopā viss būs... Bet ralitātē atrodas tādas muļķes, kas laimīgas, ka beidzot vecis un tad nu paņem savā dzīvokli vai mājā uz visu gatavu un viņiem KOPĀ visss ir..tādēļ liela daļa vīriešu pat neiespringst, bet sievetes, kuras nav izmisušas un ar pašcieņu viss ir kārtībā, ir ar labu izglītību, darbu, bet vienas.

asteriks26      Vīrietim no dabas dots instinkts pakļaut un iegūt, lai varētu izmantot. Sieviete ar grādiem ir arī ar smadzenēm. Tādu grūtāk izmantot, līdz ar to arī vairumam vīriešu ir pat bailes tuvoties, jo sieviete viņa vēlmes uztver momentā, vispār redz viņam cauri. Vīrietim vajag būt nedaudz gudrākam par sievieti, bet cik tad tādu ir! Katrs gadījums gan ir individuāls, bet nez vai ar Antiņu un dzīvnieciskām tieksmēm kopdzīvē pietiek.

auzmara      Izglītība jau nav noteicošā.Mūsu vīrieši pa lielākai daļai grib būt sprinteri, bet sievietes draudzību uztver kā maratonu 2019-02-13 09:32

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu