Vadītāji un padotie.

Vai tas, ka vadītāju ir mazāk nekā padoto, izskaidrojams ar to, ka vadītāji atbild par saviem padotajiem un viņiem ir jādomā kā rīkoties un kādus lēmumus pieņemt? Līdzīgi kā vadot automašīnu.

AivarsN  6   Ja negrib,vai neprot strādāt pats,tad atliek vien likt to darīt citiem. Protams,ja vien sirdsapziņa to ļauj. Mūsu tautā ir maz uzņēmēju,tātad viss ir daudz maz kārtībā. Bet vai esiet sastapuši strādājošu ebreju? Izņēmumi ir tikai ļoti augsti spmaksātās profesijās. Tāpēc viņiem cits nekas neatliek,kā vienmērīgi izklīst pasaulē, lai parazitētu uz citām tautām un daži pat uz visu pasauli kopumā. Un daži par viņiem pat fano.Ir ļoti maz uzņēmēju,kuriem ir godīga attieksme pret saviem padotajiem,jo pati iekārta veidota tā,lai izskaustu jeb kuras cilvēcības pazīmes un pa karjeras kāpnēm paceltos tikai lielākie neģēļi.

Geisha    5 Aivar, ko ābeles nokritis esi vai? Ja Lv nodokļu sistēma nebūtu drastiska un politika būtu lojāla pret uzņēmējiem tad bāleliņi nebrauktu uz ārzemēm strādāt. Lv, ja nevedīsi dubulto grāmatvedību tad bankrots viennozīmīgi. Kāpēc domā, ka aizbraukušie te ārzemēs parazitē? Pilnīgas muļķības. Praktiski visi strādā. Daudzi strādā un vēl veido savu mazo biznesu. Saklausījies par pabalstiem. Īstenībā nemaz Vācija nemet pakaļ nekādus pabalstus. Viņiem ir princips :"Nepatīk? Brauc mājās!"

Tessa    2 ir ljoti daudz paziistami ebreji, kuri strada tadus pashus darbus, ka mes parejie. Mans berniibas draugs ir zobarsts (ja runajam par labi apmaksatu darbu), vinjam ir sava prakse. Bet kas Aivaram liedza padomju laikos izmaciities par zobarstu? jo manejais maciijas 80.gadu beigas-90.sakuma. Aivars atkal dzen raini. Ja pats nevar un ir tizls riciiba, nav ko mucas velt uz citiem.
un ja runajam par ebrejiem, kursh no mums ir tiirs no ebreju radiem? :) naivi ticet, ka visi te ir tiirasinju latvju merini, ka tad. katram rados ir vismaz viens ebrejs.

AivarsN  2 1 Ja pasaulē nebūtu ebreju,vismaz to,kuri šobrīd diktē noteikumus visai pasaulei, civilizācija būtu vienota,nebūtu ne karu,ne revolūciju, tehnoloģijas netraucēti attīstītos cilvēku labklājībai,nevis lai padarītu dzīvošanu arvien dārgāku. Visas slimības jau sen būtu ārstējamas un lai sevi pilnībā nodrošinātu, darbam būtu nepieciešams daudz mazāk laika. Izglītības sistēma sagatavotu pilnvērtīgus cilvēkus,jeb kurai dzīves jomai,nevis kā tagad,realizē vispārējo debilizācijas programmu. Tieši tāpēc vairs nav labu speciālistu un cilvēki neprot veidot ģimenes. Parazītiem ir vajadzīgi aprobežoti,paklausīgi vergi,nevis vispusīgi attīstīti cilvēki.

Tessa  1 1 taisni zhel, ka pasaule ir aizliegta nacionalsocialistiska kustiiba, Aivars varetu pardzimt par new Aģiku.
brr. shausmas. ciest nevaru shovinistus. Pashi savas dziives nav spejiigi sakartot, bet spriezh par pasaules iekartu. panjemt gridas lupatu un pa to muguru, zali pljaut.

AivarsN  1 1 Man viss kārtībā,nevienam parazītam nekalpoju,ja neskaita to Amerikā reģistrēto privātfirmu Latvija,kuru vada ASV pilsonis un tūlīt jau arī prezidents ebrejs. Kāda nākotne var būt mūsu tautai? Tur jau ir tā lielākā problēma,ka cilvēki spēj domāt tikai par savām interesēm,bet nespēj saskatīt kopainu. Ne jau cilvēkiem jāmainās,lai uzlabotu savu dzīves kvalitāti,bet vienkārši nevajag atļaut parazītiem to sabojāt. Neviens jau nav jānogalina,bet tikai nevajag spēlēt pēc noziedznieku noteikumiem,lai pats par tādu nekļūtu.

preilene  1 6 Netiesājiet Aivaru bargi. Pavasaris tomēr.. Laukos jau šis tas no zemes izspraucies un Aivars sācis noprovēt pīpēt visu pēc kārtas.. Jaunajiem dzinumiem laikam kreptīgāks dūms un tā nu ebreji par viņa iedomu naidniekiem kļuvuši. Nez, šie paši to zin?

Geisha  1 5 Aivar, pasaulei ir nepieciešami kari. Tieši tā... nepieciešami, jo ja cilvēkam ir pārāk labi tad sāk kašķi meklēt. Paēdušai pelei milti rūgti. Dabas katastrofas, kari, bads, slimības, nabadzība un .....
cilvēkam atveras acis. Uz pasauli savādāk sāk skatīties. Ar labsirdību. Ar mīlestību.

AivarsN  2 1 Geisha. Kur Tu tādas muļķības izlasīji? Karus rīko tikai tāpēc,lai novājinātu karojošās valstis un karu organizētājiem tās būtu vieglāk pakļaut. Ar abiem pasaules kariem ASV ne tikai izkļuva no krīzes,bet arī labi nopelnīja. Neviena tauta otrai neuzbruktu,ja to nenoorganizētu alkatīgi un varaskāri necilvēki. Vai tavā ģimenē arī bija pieņemts tā kārtīgi izkauties līdz asinīm,lai sāktu viens otru mīlēt? Ar tautām ir tāpat. Vai kādai valstij ir kāds labums no sankcijām,ķildošanās,nepārtrauktās bruņošanās? Tas ir tikai dažu necilvēku interesēs,kuri uz tā rēķina labi nopelna,liekot visai pasaulei bezjēdzīgi papildus strādāt. Agrāk visa civilizācija bija vienota un sasniedza ļoti augstu attīstības līmeni visās jomās. Šodien par tādu līmeni nevaram pat sapņot. Bet tad sākās okupācija,pielietojot masu iznīcināšanas ieročus un izraisot globāla mēroga dabas katastrofas un ne jau vienu reizi vien. Protams, oficiālā vēsture par to klusē,bet stāsta pasaciņas par ļoti garo evolūcijas procesu un cilvēkus pielīdzinot kareivīgi noskaņotiem pērtiķiem. Tikai pārāk daudz artefaktu liecina par pavisam ko citu. Ne jau kari padara cilvēkus labākus,bet gan izglītība,kura tiek arvien vairāk izkropļota.

Geisha    2 Aivar nu jau būsi Muldašovu salasījies. Ja Tu runā par ideālo pasauli kura pastāvēja 2 civilizācijas iepriekš tad viņi izmira, jo neattīstījās. Pat Atlanti savā starpā karoja.
Guļ nēģeris zem palmas un gaida kad banāns nokritīs, jo kāpēc kokā rāpties, ja pats nokritīs. Visi dienvidnieki ir paslinki, jo ir silti, zāli pagremoji un guli tālāk zem palmas. Tev māja auksta, dibens salst un tāpēc ēst gribās. Un ne jau kādu dilli ziemas spelgoņā, bet gaļu gribās.
Bez tam pārāk labos apstākļos cilvēki savairosies kā blusas, bet Zeme tādu lērumu ļaužu pabarot nevar. Dabīgā atlase + zemestrīces, cunami un kari regulē cilvēku skaitu uz Zemes. Piekritīsi, ka plēsoņas arī vajadzīgi, lai zālēdāji būtu vajadzīgajā skaitā un formā. Savā saimniecībā gan jau arī pats nīdē peles, tarakānus un blusas.

neko  1 2 Geisha: visam var piekrist izņemto vienu "Bez tam pārāk labos apstākļos cilvēki savairosies kā blusas"
Pārāk labos apstākļos pilnīgi visas kultūras pašiznīcinās pārstājot attīsties un vairoties. Vienkārši paši labprātīgi izmirst (bez kādām sazvērestībām un slēptas kaitniecības kā Aivars te mēģina iestāstīt).

Geisha    1 Neko piekritīšu. Ja salīdzinām Eiropu un Āziju, tad Eiropā kur dzīves līmenis ir augstāks bet bērni maz dzimst, jo cilvēki ir izglītoti un domā ko bērns ēdīs, kādā skolā mācīsies. Un arī tie super resnīši nav nekādi bērnu radītāji (viss taukos ieaudzis ar ko radīs bērnu?). Vienmēr esmu brīnījusies kā Indijā cilvēki tajā svētajā Ganā ūdeni dzer, peldas un paliek dzīvi. Tādā antisanitārijā bērni dzimst uz nebēdu.

AivarsN  2   Atlanti nekaroja ar sevi,bet gan mēģināja iekarot pārējo pasauli. Tāpēc arī tika iznīcināti. Tagad pasaule ir pakļauta ar viltu,sadalot valstīs un liekot tām karot vienai ar otru. Visas valstīs faktiski pārvalda viens un tas pats ebreju kantoris, varbūt vienīgi izņemot Ziemeļkoreju. Tāpēc visa tā bruņošanās un mūžīgā pretstāvēšana ir tikai labi inscenēts teātris. Mūsu planēta spēj pabarot vismaz 25 miljardus iedzīvotāju un viss liecina par to,ka aptuveni tik daudz arī dzīvoja uz Zemes,pirms sociālie parazīti sāka iekarošanu. Protams,tā laika tehnoloģijas bija tikai videi draudzīgas. Transports pārvietojās tikai pa gaisu,vai pazemē. Tā paliekas saglabājušās daudzviet pasaulē. Tehniskās detaļas aprakstītas vēdās.Tuksnešu nebija,no zemes tika iegūtas maksimālas ražas ekoloģisku un nesalīdzināmi daudzveidīgāku produktu veidu. Lielākā daļa dārzeņu,augļu,ogu,enerģētisko augu ir neatgriezeniski pazaudēti un pat mērķtiecīgi iznīcināti,lai ierobežotu ilgdzīvošanu. Sevišķi lieli nopelni šajā jomā bija viltus Pēterim 1. Toreiz cilvēki nepazina ļaunumu un ar lielu aizrautību strādāja kopējo mērķu labā. Jeb kurš jauns izgudrojums tūliņ tika ieviests visā pasaulē. Daudzus no tiem izgudrojumiem un zinātnes sasniegumiem šodien neļauj ieviest, dēļ kā jau ļoti daudzi cilvēki zaudējuši savas dzīvības. Vai tiešām tik grūti saskatīt kopainu,ka ebreji kontrolē visu pasauli un iznīcina to? Viņi valstis izmanto kā šaha figūras lielajā spēlē. Vai jums ir kāda nojausma,cik patiesībā cilvēku vēl palikuši uz Zemes? Precīzi to nezina neviens,bet piemēram Maskavā nav pat puse no oficiālā skaita. Par Austrumiem un Āfriku vispār nav pat ko runāt. Skaits tiek nenormāli uzpūsts,lai citām valstīm iedzītu respektu.

preilene  1 3 Aivars, neskaties tik daudz fantastikas filmas, ej labāk svaigā gaisā kaut ko zemē iesēt. Pavasaris tomēr. Nu nebrauks ebrejs lidojošā auto Tevi iznīcināt. Nomierinies.

Tessa      vinjam tak nav laika, tapec viss nepljauts un neremontets.

Geisha      Aivar!
Un kas Ukrainā darās? Tur tak gatavi viens otram rīkli pārgriezt. Pat baznīcās karo. Vājprāts kaut kāds. Gribi teikt, ka arī tur žīdi vainīgi? Bet ir tak teiciens :"Где прошёл хохол там еврею делать нечего"
Un ar ko un par ko karoja Atlanti nezini ne Tu, ne es, ne kāds cits.

AivarsN      Ukrainā tāpat kā citur pasaulē. Tikai žīdu darbs,jo viņi ir pie varas. Ukraiņi nevainotu visās nelaimēs krievus, tāpat kā mums te Latvijā cenšas ieborēt,bet ņemtu pie dziesmas savus žīdu oligarhus,kuri privatizēja valsti.Viss ir ļoti vienkārši. Vajag tikai sarīdīt divas tautas vienu pret otru,bet pašiem palikt maliņā. Tiklīdz kāda valsts grib dzīvot patstāvīgi,tā tūliņ tiek sabombardēta,vai uzrīkota revolūcija,lai dabūtu pie varas globālajai mafijai uzticamus cilvēkus. Piemēru tam ir ārkārtīgi daudz. Visās bijušajās PSRS republikās tā neatkarības atgūšana un pēc tam izzagšana taču notika pēc viena,ASV izstrādātā scenārija. Visu neatkarību atguvušo valstu līderi brauca uz instruktāžu. No turienes tika atsūtīti labi apmācīti cilvēki,kuri uzraudzīja lai viss notiktu pēc ebreju plāna. Tiešām ticiet,ka mūsu Vairiņa te ieradās patriotisku jūtu vadīta? Lai kā arī okupanti centušies iznīcināt un pārrakstīt vēsturi, tomēr daudz kas vēl ir saglabājies un pateicoties internetam,šī informācija strauji izplatās visā pasaulē. Žīdu masu informācijas līdzekļu nozombētajiem, protams nav viegli atzīt,ka visu laiku ir naivi ticējuši pasakām,pat neieslēdzot loģisko domāšanu. Jo ilgāk cilvēks skolas solā nosēdējis,jo pamatīgāk viņa smadzenēs nostiprinājušās visas tās oficiālās muļķības. Vai tiešām neesat aizdomājušies, kāpēc Eiropā tik cītīgi tiek izplatīta rusofobija,bet Krievijas iedzīvotājus noskaņo pret ES un ASV? Pietiek tikai mazliet iedziļināties Toras un Talmuda mācībā,lai viss nostātos savās vietās.

AivarsN      Man ļoti līdzīgi plāni kā Krūmuzāģim. Sava zemes pleķīša apsaimniekotājiem,pirms iegādāties dārgu zemes apstrādes tehniku,iesaku Youtubē apskatīt ,,чудо лопата". Es jau divas dažādas izgatavoju,bet ieplānots vēl trešais modelis. Moto kultivators var atpūsties.

uzplanaledus      Katrs ieņem to lomu, kas tam piemērota. Kāpec rauties uz priekšniekiem, ja to pašu algu var nopelnīt nebojājot nervus? 2019-05-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu