Kāpēc šeit anketās vīrieši MELO par savu izglītību ?

Kāpēc viņi melo par savu izglītību ? Raksta, ka ir augstākā izglītība , bet tas kas no viņiem nāk ārā .. leksikons , domāšanas veids , viedokļi ... ir pamatskola ! :)

TikaiTu      Kāda starpība kāda virietim ir izglītība? Augstākā izglītība vēl nav garants cilvēciskajām īpašībām. Ir tāds termins kā sirds izglītība un to nevar iegūt augstskolā. Ir dzīvē satikti cilvēki ( nedomāju šoreiz oho) gan vīrieši,gan sievietes,kuri ar visu savu augstāko ir parastāki un stulbaki par kādu,kuram ir pamatskolas izglītība.
Galu galā - attiecības veido ar cilvēku nevis ar diplomu.
2024-03-20 09:10

TikaiTu      Bija domāts "prastāki"... 2024-03-20 10:51

Maskava13      Uzglītībai nav nozīmes!!Tas ko uzraksta kāds savā anketā! 2024-03-20 18:45

amarille      Diploms no valsts finansētas studiju programmas ir zināms iq garants. Nu, tas tikpat kā pastāv zināms garants, ka armiju izgājušam vīrietim abas zeķes būs vienādas.
Emocionālā inteliģence ir kas cits. Man nav svarīga vīrieša izglītība , jo pašai ir. Pietiek, lai viņš neliktu saviebties. Vīrieši ta deficīts.
2024-03-20 21:40

Hactek18      Ha,dzīvē ir pierādijies,ar sarkano diplomu slauka ielas a gadās ar pamatskolas zibību miljonārs 2024-03-21 07:46

dabasmiilis      Tā arī nespēju saprast, kas man tos īkšķus saspiedis - bērnu dārznieki vai auGstskolas sliņķi!? Mans ir šokēts - bet vismaz zināja, kura mana mīļākā krāsa, par to respekts no manis! 😜
Paldies, ka novērtējāt!
2024-03-21 16:08

Lexx      augstākās izglītības papīrs nenosaka izglītības līmeni.Šodienā noteikti ne ..Padomju laikos augstākā gan noteica gan izglītības līmeni ,gan kultūras līmeni .Šodien visu nosaka sociālais stāvoklis un statuss.Tieši tas šodien uzliek par pienākumu uzvesties nosvērti ,stabili ,kulturāli .
Un augstākās izglītības diploms tikai ir norāde ,ka kādam vismaz kādreiz bijusi iespēja kaut ko iemācīties.
2024-03-23 00:30

amarille      čigān jēkabson, es tevi nokratīšu no kakla kā sūdu. Lielais vērotājs un pamācītājs. 2024-03-23 22:30

amarille      Un izglītībai, protams , ir nozīme . Ja vien tā nav fiktīva. Piemēram , kgb aizsūta savu niknāko atdauzītāju uz smalku rietumu valsti, lai izmācās par teologu, bet pavērojiet, kā viņš komunicē angliski. Kā trešklasnieks! Iesaka policijai, kuru vajag vajāt, bet pašam bandīti rīcībā. Gadu desmitiem cīnās, lai iepatikušais sievietei izprovocētu un pierādītu šizofrēniju, bet pats nav spējīgs savā vārdā labdien pateikt . Aiz nikiem aizslēpjoties, jā, tur tikai par anālo atveri un dzimorgāniem un perversu seksu runā.
Bet visinteresantākā individuālās apstrādes metode, ko izmanto gan specdienesti , gan bandīti, saucas "muša zirnekļa tīklā". Šim nolūkam vajag pārtvert visa veida upura korespondenci ar apkārtējo pasauli un tad jau gudri rīkojoties var šo saskarsmi modificēt pēc sava tā brīža noskaņojuma. Uztvert upura vājās vietas un tad smagi un sistemātiski pa tām sitot, var dabūt licenci upuri paturēt policijas redzeslokā . Kamēr policijai trūkst resursu, piemēram ,zudušo cilvēku un to slepkavu meklēšanai. Jo pašās augšās kā puveklis ieriktējies tāds krievu oligarhu ieliktenis. Un cilvēki kam tādam pakļaujas pat dzīvojot zem vācijas . Komiski
2024-03-23 22:41

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu