Vai var strādāt par pedagogu cilvēks, kas nemīl bērnus?

piekraste      Labi nav, bet darīt var:)

SievieteMelnaa      Tu domaa ka ir cilveeki, kas miil visus beernus? Tak saveejos tikai miil un radiniekus. Paareejie ir mazu neaudzinaatu kretiinu kopums. Un man, piemeeram, no pedagoga nevajag lai vinjsh manu beernu miileetu. Arii beernam to nevajag. Lai iemaaca ziniibas.

Pienene55      skolnieki ir jāciena...mīlēt var savus bērnus....visus bērnus mīlēja tikai Ļeņins!!:)

ingussss      Par pedagogu var strādāt cilvēks, kuram ir pedago`giskā izglītības, ja tāda ir, tad viss OK :P

iva5      taa vienkaarshi notiek...:(((

sarkane      labāk jau nē, bet ne vienmēr dzīvē tā notiek

signorina_Merilinnda      manam pazinjam mazotnee bijan dariishana ar zobarstu- ieaukaa santehnoikis. tas cilvceeks kopsh mazotnes jau ir iebaidiits no zobaarstiem, jo domaa, ka visi aarsti taadi..

Feks      Ja nopietni, tad - agrāko laiku bērni bija disciplinētāki, un tos nebija grūti mīlēt, tagadējie ir vnk briesmoņi, kurus par bērniem var nosaukt tikai sarunas karstumā...

mezhoniigaakakje    2 jā... man bērni patīk-esmu pedagogs, svarīgi ir pareiza attieksme pret bērnu, jo bieži vien cilvēki, kas kā pedagogi strādā un MĪL bērnus patiesībā viņus nepareizi audzina...nenoliegšu, ka ir bērni kuri labāk patīk par citiem, bet pedagoga tiešais darbs ir viņus nešķirot un pienācīgi izglītot- pieķeršanās un mīlestības izrādīšana ir strīdīgs jautājums... bet kopumā bērnus nevaru teikt, ka mīlu-man vienkārši viņi patīk... tracina tā vārda mīlestība valkāšana visur kā nedēļu sanēsātas zeķes! Mīlestība ir kautkas vairāk tomēr nekā mīlēt mājas, vīru , bērnus, zupu, puķes.... kas tad ir īsti mīlestība, ja jau viss ir uz pasaules Jāmīl nevis jāciena vai jāpatīk.... ir jau tak savas robežas arī šai jomai...

mirabo      Mezhoniigaikakjei varu piekrist...īstenībā svarīgāk, lai bērni tomēr neriebjas, tad gan būtu jāmeklē cits darbs. No personīgās pieredzes zinu, maniem bērniem ir tādas dažas skolotājas (par laimi, ne visas), kuras izgāž uz viņiem savas neveiksmes, nepatiku pret dzīvi, neapmierinātību utt. Reizēm tā vien gribas aiziet uz skolu un pateikt viņām - nu ko jūs te mokaties, ja jums te viss tā riebjas!!?? Ir taču daudz visādu citu profesiju, kurās nav jāsaskaras ar cilvēkiem!

jojo      es ar kaa skolotaaja varu tikai piekrist kakjei, ir jaabuut interesei par beernu - kas notiek vinja galvaa... bet iisteniibaa - peec kaa var noteikt to, ka pedagogs nemiil beernus? kaa promiles meeriisim? striidiigs apgalvojums :)

Rubiina      Var! Mana anglenes pasniedzēja atzinās, ka neieredz svešus bērnus, bet skolā strādā nu gadus 12! Patiešībā, pēc šīs ,viņas teiktās frāzes ,man palika neonulīgi, jo mans dēls bija pie viņas mācījies 2 gadus. ārprāts!

iluuuzija      ..pedagoga pienākums ir mācīt nevis mīlēt:))

"Pirmais septembris. Vovočkas klasei jauna audzinātāja - skaista, pievilcīga, seksīga. Vovočka pēc stundas pienāk pie jaunās
skolotājas: "Marija Ivanovna, ejam uz laboratoriju, es Jūs tur izmīlēšu.""Ak... tu... mani... es taču esmu skolotāja" stostās audzinātāja. "Innnteresannnti," novelk Vovočka, "nu labi - māciet, māciet!""

classic      ...miileet sevi, tas buutu tas svariigaakais...ja miileesi savu ieksheejo beernu, savu pieaugusho, savu sievishjko dalju, savu viirishjkjo, izskatu, ieksheejo pasauli, kljuudas, uzskatus, panaakumus, mekleejumus...utml un taa joprojaam...,speesi ieraudziit citus, vismaz...

Ronda      Nezinu, pēc manām domām, mazākajiem bērniem varbūt arī vajadzīgs sajust, ka skolā viņus mīl, izrāda ieinteresētību, bet izlaiduma klasēs....laikam jau svarīgāka būtu savstarpēja cieņa.
Tā kā droši! :)

Minna_Bremze      Pedagogjijai nav sakara ar miilestiibu pret beerniem.
Citeejot dramaturgu H.Paukshu - pedagogjijas pamataa ir beerna gariigaa traumeeshana.

A34      Ja neieredz bērnus, tad nedrīkst. Bet, lai neieredzētu bērnus, jābūt perversam.

Sorcerer      Kāda mīlestība skolā pret bērnu... Jābūt korektām attiecībām, bet ja tas ir idioto kretino, kādu vairums, tad uz palīgskolu!! Latvijā pietrūks budžetā līdzekļu, jo viss ir jau izņemts mīklainā ceļā. Toties valstij gan ir lielā mīlestība pret bērnu vecākiem un bērniem, kad skolā liek dīdīties 12 gadus, kad komunistu laikā pietika ar 10-11 klasēm! Interesanti būtu pavētīt to stulbumu, ko bīda šodienas perversie politiķi mūsu bērniem caur šīm skolas programmām... Nācies palasīt vienu otru asprātību no skolas mājas darbu uzdevumiem. Kad krievvalodīgo skolās bērniem uzdevumos prasa sarēķināt cik mušmieres ir salasījis Jānis vai Pēterītis, kas tad liek aizdomāties, vai tad tās ir ēdamās sēnes, varbūt tas ir krievvalodīgiem, lai tie mācītos sekmīgi un izdzīvotu kropla genoma indivīdu radītas politikas rezultā!!

riks      Var un straadaa, labi gan tas nav.

lidzene      Un strādā, bet starp skolotāju un bērnu veidojas attiecības - daudz labāk var iemācīties bērns, ja skolotājs ir saprotošs un pacietīgs, iecietīgs,labā garastāvoklī,man sevi jākontrolē ik uz soļa.Viena māc. stunda būs izdevusies un turpat blakus nākošā - nekā!Visus nevar mīlēt un nemaz nedrīkst.Bēniem patīk jauni un smaidīgi skolotāji,tas ir fakts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu