Kā iemācīties angļu valodu???

Kā iemācīties to sasodīto angleni!? Kaut kādu primitīvu sarunvalodu zinu- katrs teikums jādomā 10 sekundes... Šobrīd eju jau kuros kārtējajos kursos. Man te daudzi iesaka- skaties filmas angliski! Bet ar tām filmām ir visbēdīgāk ! Liekas, ka es jau būšu iemācījies tekoši runāt, bet vēl nesapratīšu filmas! Tur tos vārdus ber tik ātri...- saprotu kādus 20%. Pie tam man ir laba muzikālā dzirde, kas skaitās bonuss lai saklausītu valodu... Ko jūs par to varat pateikt?????

piparbecinja (2012-07-14 20:23)  1   iesaku gūglā iesist english grammar, english sentences, da jebko, par ko ir jautājumi un tur ļoti vienkāršā veidā ar piemēriem var atrast jebkādu infu.

joens (2012-07-14 21:44)      Neiespringt! Ja vien mērķis nav augstākais menedžments angliski runājošā vidē vai zinātniskais darbs angļu filoloģijā. CNN no BBC manām ausīm atšķiras tikai ar akcentu, katram savs. Un nekāda slenga. Filmās gan ir kokteilis pamatīgs.

Klausīties, runāt, būt atvērtam (buģ poprošče i ļuģi poķanutsja k ķebe) un viss notiksies. Bet, ja drebēsi par katru neveikli saveidotu teikuma uzbūvi, tā arī nekad vari valodu neiemācīties.

MaryClaire (2012-07-16 09:13)      ja katru dienu ar valodu nodarbojas 2 stundas, tad viņa pati burtiski pielīp. bet nevis tā, - es te drusku atvēršu grāmatu un lai stāv vaļā. bet patiešām - grāmatu vaļā, burnīcu blakus, un lasīt, rakstīt, tulkot, un atkal to pašu - neskaitāmas reizes vienu un to pašu teikumu atkārtot, kamēr viņš vienkārši ielien galvā.
starp citu, man angļu valoda vienkārši nelien galvā!! neskatoties uz neskaitāmiem kursiem un apmācībām. toties ar franču valodu! - tik viegli kā kruasānus ar sviestu ēdot! ... kaut franču valodu pamatoti uzskata par vienu no sarežģītākajām - un es mācos pašmācībā!
varbūt vienkāŗsi angļu valoda nav Tavējā?!

jodo (2012-07-16 13:51)      Galvenais ir mācīties nevis iekalt. Mēģini saprast, kāpēc tas vārds ir tāds, kāds tas ir. Tas palīdz asociēt to ar kaut ko sev pazīstamāku.
Un pats būtiskākais - nekad nebaidies runāt valodā, kuru mācies. Neizvairies to darīt. Vēl labāk - izmanto katru iespēju to darīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu