Kā iemācīties angļu valodu mēneša laikā?

Man ir iespēja dabūt darbu, bet tur vajag angļu valodu sarunvalodas līmenī.
Mana angļu valoda ir tāda, ka minimāli kaut ko saprotu dažus vārdus un īsas frāzes varu pateikt, bet ne brīvi sarunāties un veidot garākus teikumus sarunā.
Vai 1-2 mēnešu laikā iespējams apgūt pašmācībā angļu valodu? Jo man deva laiku 1-2 mēnešus.
Ja ir iespējams, tad cik stundas dienā jāmācās un kā sākt mācīšanos? vai internetā ir kādas vietnes, kur vieglāk apgūt? Man lasīt grāmatas un tulkot ar vārdnīcu vai iet cauri gramatikas grāmatām?
Naudas privātskolotājam nav.
LŪDZU, DODIET PADOMUS KO UN KĀ MAN DARĪT, LAI MĒNEŠA LĪDZ DIVU LAIKĀ APGŪTU ANGĻU VALODU?
Darba prasības - angļu valoda sarunvalodas līmenī. Tas nozīmē, ka daudz jāzin??
Lūdzu, palīdziet.

Edgars37    1 Viss atkarigs no ta, ar ko Tev jasarunajas tani anglu valoda. Ja ar anglu valodas ikdienas lietotaju, tad neiespejami, tada atruma ausi nepiesausi un street language krietni atskiras no tas, ko maca LV kursos, skola, ja ar cilvekiem, kam anglu valoda ir otra valoda, pilnigi iespejams, jo vini nerunas street english un kaut ka ar viniem izskaidroties varesi. Par pareizu laiku lietosanu vari neiespringt, tapat sarunvaloda tam nepievers sevisku uzmanibu, ta ka, principa, Tavs merkis ir sasniedzams...

JurisK    1 Brauc uz Vecrīgu un runā ar ārzemniekiem - kaut vai stāsti par savu grūto dzīvi vai piedāvā gida pakalpojumus. Vislabāk, ja tie nebūs no Britānijas - angļu valodā tur reti kāds runā - dažādu dialektu un izlokšņu kā suņam blusu! Sarunu valodu ātri iemācīties var vai nu manis ieteiktajā veidā, tas ir - sarunājoties, vai maksājot ļoti izcilam pedagogam. Bet naudas tev nav. Pašmācība caur netu un lasot gramatas - faktiski laika nosišana.

chaachaa    2 iemācīties var visu. ja lācim var iemācīt braukt ar velosipēdu, cilvēkam var iemācīt JEEBKO. šeit ir tikai tas, cik labi Tev padodas valodas. ja švaki, nu tad... būs švaki, ja galva viegla, ātri mācies, loģiku spēj pielietot, iemācīties mēneša laikā pat varētu, nu tas tā, sapratnei. :)

Edg    1 Es ieteiktu kādu viegla satura (vislabāk bērniem domātu) grāmatu palasīt angļu valodā. Tā vislabāk var modālos darbības vārdus iecirst, to nav daudz, bet jāzina. Tad vēl skatīties normālas DVD angļu filmas oriģinālā valodā uzliekot subtitrus angliski. Ja liksi titrus RUs vai Lv, tad nekad neko neiemācīsies, jo vajag lasīt līdzi oriģinālā. Dzīve ir pierādījusi ka tie titri NE oriģinalajās valodās ir pārāk talu no realitātes. Respektīvi tie tulkotāji diezgan šķībi tulko ikdienas sarunvalodu. Formālajos tekstos gan ir vairak vai mazāk OK.
Tiesa es neticu ka tu puis 2 mēnešos iemācīsies, vajag jau ari pielietot. A kur tu LV to izdarīsi?

KurmiZ  1 1 Check out this website : http://www.rosettastone.com/ They offer a free demo. I think the complete package costs $400. It´s expensive but I´ve heard that it works pretty good. I think it´s possible to learn English if you practice 8 hours a day. Men who join the French Foreign Legion are forced to learn French in a very short period. If they can do it, so can you. Good luck!

piparbecinja      Ja būsi uzcītīgs, arī nedēļas laikā var ko iemācīties. Paņem bibliotēkā gramatikas grāmatu (!), sāc studēt no nulles, lasi skaļā balsī, pajem arī dažādas citas grāmatas iesācējiem, kur uzsvars ir uz dialogiem, skaties TV ziņas. Lai bibliotekāre tev ko iesaka. Lasi adaptētos tekstus - pasakas, detektīvus u.c., izraksti nezināmos vārdus stabiņā un blakus tulkojumu, lai 5 x nav jāmeklē vārdnīcā. Nesēdi 8 h no vietas, taisi pārtraukumus, lai pauris nesāk kūpēt.
2 mēneši ir diezgan reāls laiks.

Edg      Kurmīt, tavs reklāmraksts ir pārpildīts ar kļūdām gan gramtikā, gan stilā. Būtu vismaz vispirms pacenties MS wordā uzrakstīt lai jamais palabo. Protama lieta ka līdzvērtīgs klausītājs to spratīs, bet cilvēkam kuram anglene ir dzimtā valoda tevi saprast var tikai ar piepūli.
Nesen biju kursos, no savas darba vietas, instruktors bija cilvēks kurs pats atzinās ka runā tikai vienā valodā, tas ir angļu. Bija kaifs paklausīties līdzi un šo to aiz auss aizlikt.

walmets      Ēd biezpienu, tas palīdzēs atmiņas trenēšanai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu