ko apgūt kā pamatprofesiju?

esmu studierējis mehāniku, datortehnoloģijas, nesen pabeidzu grafiskā dizaina kursus esmu apmeklējis arī web dizaina kursus. pašlaik algotu darbu nestrādāju. ir strādāts celntiecībā, nolitkavās. meklēju iespēju, kur pats var saplānot, kas tieši un cik daudz jāizdara un pats var noteikt savu ienākumu apjomu. pašlaik izskatās, ka tas varetu būt neatkarīgais konsultants vai produktu tirdzniecības menedžeris klāt piekabinot sautra marketinga praktiku.

SKUTERS  1   Vējš matos?

VecmeitaARrunci    4 Taa ja...99 amati,100 bads.kaadreiz taadus sauca par puskoka leeceejiem.

Felde  3 3 ...uz sevi,bet ari citi lai pedalaas.... :) vai pedejas 24h esi ko lietojis? :) Un-darbinieki vai klienti-tava skatijuma ir viens un taspats? Manuprat,esi apmaldijies divas priedes!

Felde  3   Piedod,nokludiijos-ne darbinieki,bet-dalibnieki! bet jeegu tapat nesapratu...:)

Drole  2 2 "ir strādāts celNTiecībā, noliTKavās" (C)

varbuut jaapameegjina rosiibu izpaust jomaa, kuraa ir dotiibas, piemeeram, "dummy" tekstu gjenereeshanaa?

Pilskungs    1 Vēl ir arī tūtiņdreijeri.

av2    5 nu ja nav izgliitiibas nekaadas, tad taa arii pasaki. Ej maacies ko noderiigu !

meenesgaisma      Ja esi labs celtniecības meistars, Web dizainers, tad tajās jomās varētu būt ātrāk, bez lieliem tēriņiem darboties, ja vien atradīsi klientus. Vienmēr vajag kādu, kurš remontē dzīvokli.
Menedžerim būt grūtāk. Jāizdomā kādu preci, pakalpojumu cilvēki no Tevis gribēs pirkt. Jāizdomā, kur iepirkt preci, lai jau nebūtu par standartveikala cenām,vai arī tādu, kura būtu jaunums, deficīts Latvijā. Ja grib lielos apjomos tirgot, tad kā izsisties tirgū, kā panākt, lai uzticas Tev kā jauniņajam. Ko darīsi,ja iepirksi preci vairumā un neviens negribēs?

preilene  1 5 Tu gribi, lai citi Tev iesaka profesiju, kuru apgūt kā pamatprofesiju, lai Tu varētu pats plānot savus ienākumus (darba slodzi)?

Nu tāaaaa... Domāju, ka Tev vajadzētu apgūt plastikas ģirurģiju. Ja izveidosi privāto klīniku, dabūsi klientus, aizies viss uz urraaaaaa..

Drole  1 4 Iesaku legalizeet puskoka leekshanu kaa pamatprofesiju. Vareesi pats plaanot, kuros puskokleekshanas chempionaatos piedaliities, kuros nee. Medaljas jau ieprieksh tikpat kaa rokaa.

auzmara  1 1 Ir labi, ka tik daudz dažādas zināšanas, bet žēl, ka neviena no tām nav pie sirds. Iesaku izvēlēties pašu saistošāko un uzsākt darbu, tikai darba procesā,varbūt pat smagā, atradīsi sevi.

rihtigais  1 4 Lielie talanti parasti paliek bez diplomiem, jo visu ko studierējuši, teiksim - apgrābstījuši un tādi multigrābstekļi beigu beigās nevienu neiteresē, tik vien kā papļāpāt pie ugunskura. Šī atklāsme ir personīgā pieredze : )

Diligita  8 7 Nevajag kaunināt multifunkcionālus DŅ. Cilvēks pats drīkst izvēlēties, cik un kādas profesijas apgūt dzīves laikā. Ja tas zirgs, uz kura sēdi, ir beigts, kāp nost ! Ja pie kājām nokrīt zvaigzne, pacel to!

SpoguliitisTM      To 10:30. Liidz talantiem man veel taalu, pat vienam, bet sho to par sarunaam pie ugunskura zinu! ;) Taas ir bijushas daudz saturiigaakas un patiikamaakaas par taam, kuraam sheit, jaakaapj paari :) :) :)

rihtigais      Diligita, nekauninu - konstatēju!

langstinsh  2   Nesaprat -kāpēc Diililila tika noignorēta....
A par profesivām...mans tēvs pēcc Sibīrijas ieborēja.ka pavāram ir silta vietiņa...
T;a viņš aizgāja...Hazanova skola...šļupstu sieviešu klosterī!

Asenizators      Sūdos iekulties nav māksla.

Emanuels    1 Dari to kas tev patiik, citādi nebūs labi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu