Vakcīnas.

Es te tikai tā nevainīgi prātoju,

nu vai nav nolaidība - kaut kādam covidam, kurš nepārtraukti mainoties, var gada laikā izgudrot vakcīnu un ne vienu vien, bet tam pašam HIV desmitgadēm neko nevar izgudrot[jeb pareizāk sakot - nevēlas] !?

Vai drīkst šīs jaunās vakcīnas uzskatīt par efektīvām un drošām, no ķīmiķiem ,kas ar parastu HIV nav tikuši galā!?

Kaut kas tajā visā joprojām nav tā kā vajag - pretrunas viena pēc otras.

uzplanaledus    5 Ārstiem arī pirmajiem vajadzētu pret šo sacelties.

Ņemot vērā, ka nu jau atklātībā sāk parādīties ziņas, ka ne viss ir tā, kā tiek pasniegts. Pieļauju, ka liela daļa covid inficēto slimnīcās tiek nogādāti ar panikas lēkmēm.

AivarsN  4   Agrāk, kad vīrusi medicīnai vēl nebija pazīstami, vakcinēta pret baktēriju izraisītām slimībām. Rezultātā radās vēl smagākas slimības formas. Daudzi neatkarīgi medicīnas zinātnieki ir iestājušies pret vakcinēšanu. Taču kas viņus respektēs? Tāpat kā jebkurā jomā, parazītiskajai sistēmai traucējoši atklājumi un to ieviešana tiek apturēta jau pašā sākumā, pat nogalinot, ja savādāk nevar. Te interesants video, viela pārdomām. Tāpat kā Oho, arī Youtubē komentētāji sadalījušies divās naidīgās nometnēs.

https://youtu.be/yvfhpomA6yE

DanaL  2 5 Reds, 14:24,

izlasot arī šo rakstu, neatradu neko no tava "... "...pilnīgi visi pēc viņas būs uz gultas režīmu - resp. smagi slimi"?


Toties šo gan: "Pētnieki gan arī ziņoja par to, ka daži cilvēki vakcīnas izmēģinājumos bija vīlušies, ka nav piedzīvojuši tādus blakusefektus kā citi, domājot, ka viņiem ir injicēts placebo. "

Jā, būs blaknes. Jā, daudziem. Neviens taču tevi nespiež ar varu vakcinēties, bet nevajag davu histēriju pārnest uz visiem.

Dzemdībām arī ir blaknes, gadās arī letāli iznākumi, ja kas.

Un vēl saka, ka sievietes ir histēriķes...

MrJones  2 3 ´´ Jā, būs blaknes. Jā, daudziem. Neviens taču tevi nespiež ar varu vakcinēties, bet nevajag davu histēriju pārnest uz visiem.´´

Blaknes,,.........kaapeec man vinjas buutu jaapieciesh? Tas, ka SHOBRIID veel neviens nespiezh vakcineeties veel neko nenoziimee, redzot liidzshineejo processa gaitu, ticamiiba visai liela, ka taa vareetu notikt un ja tev gatavojas shlirceet iekshaa KAUT KO.....................1.kaart jau tas moments, kad paraadiisies shaads likums, kas paredz piespiedu vakcineeshanos, absoluuti maina visu pastaavosho sisteemu ar daudzaam daudzaam nianseem,......tad es nezinu,...kaut kaada ferma.......Un otrs, tas ar kaadu neatlaidiibu sho projektu virza,.....tak kadam tas ir LJOTI svariigi galu galaa un vins neliksies mieraa, kameer meerkjis nebuus panaakts,.....tagad, kad jau laiva ieshuupota, to to jau vairs neapstaadinaas,.....pastieties, cik vienkaarshi iet ar aizliegumiem, lai cik debiili vinji nebuutu, aiziet taa ka smeereets!
Galvenais,...nu labi,......uzskati, sazveerastiibas teoreetikji kaut ko burkshkj,........,bet ja jau tas tika runaats n-tos gadus atpakalj, grib panaakt vakcinaaciju, chiposhanu, u.t.t.,......neviens neklausaas,......a tagad tepat tepat az sliekshnja jau vins ir,,.............cik tuvu vispaar jaanonaak, lai kaut ko saprastu..??!
KAS liek vispaar domaat, ka taas vakciinas vareetu buut kaut kas labs....????

Ljekainiitis  2 6 No vienas puses - gandrīz vai žēl, ka mūsdienu medicīna sasniegusi, to, ko tā sasniegusi. Vismaz šo te medicīnas noliedzēju būtu stipri mazāk. Izmiruši būtu.

Arvien tuvāk realitātei kļūst joks - Vakcinē tos bērnus, kurus vecāki grib paturēt ...

Ljekainiitis  1 2 P.S. ASV Toksisko vielu izpētes centru asociācija ziņo, ka gadā no aspirīna mirst vidēji 59 cilvēki.

Paula6    1 Nevienam cilvēkam nav ideālas veselības, tāpat kā veselība kopumā katram ir ļoti individuāla un attiecīgi arī jebkura pote vai medikamenti, tāpat kā vakcīna (gripas vai kāda cita) reaģē uz katra veselību dažādi. Vienam var nebūt blaknes, citam mazas, bet citam ļoti smagas. Tas notiek arī tagad - vieni izveseļojas no civida ātri un bez sekām, citi smagāk un pat letāli.
Par covid vakcīnu neņemos spriest..te jau tāpat ir daudz sparīgu ekspertu, paskatīšos, padomāšu, bet nu nevajag jau arī biedēt psiholoģiski vajākos cilvēkus...

Labaakais    5 Cilvēkiem pēc 60g.v ir vāja imunitātes reakcija pret vakcīnām. Konkrēti gripas potes efektivitāte tai vecuma grupai ir robežās starp 28-38%. Kopumā gripas vakcīnas efektivitāte 40-60%. Pirmā gripas vakcīna izstrādāta 1945. gadā. 75 gadu laikā nav izdevies izstrādāt efektīvāku vakcīnu. Bet te pēkšņi gada laikā no jauna vīrusa izveido vakcīnu ar 95% efektivitāti!!! Piedevām šī vakcīna pārveido cilvēka ģenētisko kodu. Domājiet paši. Izdzīvos gudrākie ;) :D

AivarsN  5 3 Valstīs, kurās visattīstītākā medicīna, praktiski nav veselu cilvēku. Bērni, kuri vispār netiek vakcinēti, arī neslimo. Tieši otrādi, viņi ir fiziski un garīgi attīstītāki. Tikai statistika.

uzplanaledus    4 Problēma būs tikai tad, ja būs piespiedu vakcinācija. Ja bez šīs potes būs kaut kādi ierobežojumi.
Un ļoti iespējams, ka būs.

Nemese  1 1 vīruss aizvāca no skatuves vecos, vakcīna, iespējams, sakropļos jaunos. vakcinācija visvairāk apdraud otrās un tālāku kategoriju valstiņas, kam nopirkti vietvalži. visu cieņu un līdzjūtību vienkāršajai krievu tautai, bet par viņu vadītāju ilūziju nav. sadarbojas ar r-eiropas, asv kapitāla turētājiem.
vīruss eksistē visā pasaulē, bet katra neatkarīga valsts drīkst izlemt savu taktiku. LV ir vācu jūgā, jo ne soli bez eu=friču direktīvām.
interesanti, vai vācijā arī grasās ieviest obligāto vakcināciju?

DanaL  1 1 AivarsN, tā statistika, ko tu naktī nosapņo, neskaitās.
Bērnus attīstītajās valstīs potē gan! Cita lieta, ka bērnus vairāk norūda, netuntuļo pie +10⁰, kā mums te pieņemts.
Pati savām acīm redzēju, kā UK bērni oktobrī, no rīta +3⁰, aizskrien uz skolu jaciņā un pusgarās zeķītēs, kamēr mūsējie pie šādām t⁰ jau sapakoti šallēs un zābakos, NL mamma tādā riktīgā ziemelī ved bērnus uz skolu ar riteni kailām rokām un galvām. Un nekas viņiem nekaiš.

uzplanaledus    2 Jebkurā valstī, ja redzi kādus cilvēkus pusplikus staigājam pavēsā laikā, tad ir skaidrs, ka tie ir briti.

Otra    1 britu salu meteoroloģiskā īpatnība ir tāda, ka nav nekādu meteoroloģisko īpatnību. visu gadu viens un tas pats laiks (laikapstākļi). ūdeņu tuvums izlīdzina starpsezonu temperatūras svārstības; golfa straume mīkstina ziemas baltās krāsas. (ja tādas vēl ir, globālā sasilšana, kā nekā). tad nu piešaujies un adaptējies konkrētai temperatūrai & rullē.
kontinentālā klimata apstākļos vēlams neģērbties visu gadu vienādi, bet polārajiem vecumiem neskaidrību gadījumā konsultēties kaut pie sava GP par adekvātu garderobi.
vīrusa epidēmijas laikā norūdīties, uzstādīt rekordus utml darboties ir neadekvāti. un vēl kūdīt citus.
Tikpat labi izskatās otra galējība, pārdot dzīvokli ar labierīcībām un pārcelties uz dāču rajonu.

Ljekainiitis  2 4 Ir cēloņi un sekas. Ja tos sajauc - tad parādās aivariņi un gvelž glupības.
Medicīna tagad "izvelk" tādus, kas citādi jau sen būtu taisaulē. Jā - līdz ar to Eiropā pasliktinās genofonds. Jo arī tiem "izvilktajiem" ir bērni, kas viņu ģenētiskās kļūdas nodod tālāk.

uzplanaledus      Iespējams, ka tas ir covid un covid vakcīnas mērķis, atsijāt ģenētiskās kļūdas.

Egle      nevajag pieiet dzīvei pasīvi, 13:59 izdod savu vakcīnu tizleņu utilizācijai

AivarsN  7 6 Kamēr vēl vakcinēšanās nav obligāta, pat attīstītajās valstīs arvien vairāk vecāku neļauj savus bērnus vakcinēt. Un ir jau savākta pietiekami liela statistika, ka tieši nevakcinētie bērni izceļas ar labāku veselību. Varbūt tieši dēļ vakcinēšanas, jau bērnībā sagraujot imūnsistēmu, attīstīto valstu iedzīvotājus izvelk medicīna, jeb pareizāk sakot, nopelna uz viņu rēķina?
Televīziju neskatos jau ļoti sen, tāpēc te komentāros, ļoti labi varu atšķirt, kuri ir pilnīgā cionistu ideoloģijas, jeb pareizāk reliģijas varā un tāpēc jeb kura atšķirīga informācija no viņu reliģiskajām dogmām, ir kā tītaram sarkana lupata.😆

rokons    5 Vakcīnu Latvijā vēl nemaz nav. Nezinu kādu vakcinēšanas modeli Latvijā, pieņems, jo dažādās valstīs ir dažāda pieeja, bet zinot, ka esmu vakcinējies pret gripu, malāriju, trakumsērgu un stinguma krampjiem, droši vien arī šī vakcīna mani nepiebeigs.
Un ar manu genofondu ar viss ir kārtība, tikai pazeminājies pieprasījums... :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu