Vakcīnas.

Es te tikai tā nevainīgi prātoju,

nu vai nav nolaidība - kaut kādam covidam, kurš nepārtraukti mainoties, var gada laikā izgudrot vakcīnu un ne vienu vien, bet tam pašam HIV desmitgadēm neko nevar izgudrot[jeb pareizāk sakot - nevēlas] !?

Vai drīkst šīs jaunās vakcīnas uzskatīt par efektīvām un drošām, no ķīmiķiem ,kas ar parastu HIV nav tikuši galā!?

Kaut kas tajā visā joprojām nav tā kā vajag - pretrunas viena pēc otras.

uzplanaledus    9 Manā darbavietā pēc kolektīvās testēšanas uz kovidu atklājās, ka inficēti ir vairāk kā 20 cilvēki. Daži ar temperatūru, daļa bez simptomiem. Vecums 25-60. Pēc 2-3 nedēļām visi ir veseli un atpakaļ darbā. Kontaktpersonas nebija saslimušas.

Liliana  3 4 vakcinēs gan jaunus, gan vecus, lai it kā glābtu vecus. par sevi galīgi nebaidos, ne tam vien cauri izbrists un relatīvi sausām kājām, bet priekš kam jauniem cilvēkiem gēnu inženierijas produkta injekcija.
aizmirstiet par blakņu neesamību. bez blaknēm ir kumelīšu tēja.
medicīnas zinātnes būtība ir piemeklēt nevis nekaitīgu ārstēšanu, bet ārstēšanu, kuras blaknes mazākas par ieguvumu. jauniem cilvēkiem nekādu problēmu no vīrusa nebija, bet kā būs ar vakcīnu? 2009. g. spāņu gripas vakcīnas deva daudzskaitlīgas cerebrālas blaknes jauniem cilvēkiem.

VECA_PIEPE  2 2 Vakcīna Covid-19?

Es i nezinu, kas ir labākais: iepriecināt jūs vai apbēdināt? Teikšu atklāti, ka nepilnu mēnesi atpakaļ bbc sniegtās ziņas mani nebūt neiepriecināja:

Veiksmīgi ir izstrādāta Covid-19 vakcīna. Ir uzsākta tās ražošana un ir paredzēts, ka cilvēki saņems vakcīnu decembrī un ir ieplānots līdz ar Jaunā Gada sagaidīšanu vakcinēt lielu daļu cilvēku visā Pasaulē,...

bet Ķīnā ir atklāti Covid-19 inficētie ar šī vīrusa iepriekš nenovērotiem nopietniem simptomiem- redzes un dzirdes traucējumiem, kā rezultātā, smagas saslimšanas gadījumos, ir iespējams pilnīgs aklums un kurlums. Inficētie ar šādiem simptomiem ir atklāti arī ES valstīs un citviet Pasaulē. Jau izstrādātā vakcīna nepasargā cilvēkus no iespējamā akluma un kurluma. Ir nepieciešama jaunas vakcīnas izstrādāšana.
Ja Covid-19 pirmais vilnis Pasauli skāra pērnā gada rudenī/šā gada pavasarī, bet otrais vilnis Pasauli smagāk satricināja šā gada rudenī,...tad trešais- smagāks kā iepriekšējie 2, Pasaulei draud 2021 gada pavasarī.
(īss ieskats bbc news)

Reds  4 5 Par blaknēm jau oficiāli stāsta ka būs smagākas par pašu vīrusu - nu tā tik atklāti gluži nesaka, bet ja ar vīrusu lielākā daļa saslimušo izslimo bez simptomiem vispār, tad par vakcīnu atklāti saka ka pilnīgi visi pēc viņas būs uz gultas režīmu - resp. smagi slimi. Un attiecīgi jau tagad satraucās ka cilvēki neizies pilnu vakcinācijas kursu - uz mums jānotestē tak ir divas dažādas vakcīnas, lai pēc tam baltie cilvēki vecajā eiropā var droši vakcinēties. Tā ka pie mums noteikti būs piespiedu vakcinācija, it īpaši redzot ko cilvēki jau tagad pieļauj ar sevi darīt.

DanaL  1 2 AivarsN, 11:33, viens jautājums, kāpēc tā imunsistēma tā pēkšņi sačakarējas vieniem kopīgas šlirces lietotājiem, kamēr otrai vienas šļirces lietotāju kompanijai turpat blakus nekas nesačakarējas? Kas nosaka to sačakarēšanos?

DanaL  4 4 Reds, 13:02,
kur atsauce uz šo "...pilnīgi visi pēc viņas būs uz gultas režīmu - resp. smagi slimi"?

Šī nu gan ir klaja dezinformācija.

afrodithe  1 3 12:26 Kurā vietā 2009.gadā bija spāņu gripa, kur vakcinēja?

Drole      >>13:59

https://www.sciencemag.org/news/2015/07/why-pandemic-flu-shot-caused-narcolepsy

Reds  2 3 "Šī nu gan ir klaja dezinformācija." - ar šito sūdzību lūdzu griesties pie valdības, oficiālajiem medijiem un it īpaši sejas masku izstrādātājiem, kuri atļaujas uz iepakojuma rakstīt ka ķirurģiskā sejas maska neko nelīdz pret covid-19 - kā var šitā komunismā atļauties, ja valdība saka ka palīdz, tātad palīdz.

Ar vakcīnu izstrādātājiem tas pats - viņi vienkārši nezin ka komunismā neeksistē kaut kādas neizdevušās vakcīnas ar blakusefektiem.

https://www.apollo.lv/7120638/nebus-nekada-pastaiga-parka-mediki-bridina-ka-covid-19-vakcinas-blakus
efekti-var-but-visai-skarbi

p.s. ļoti muļķīgs mēģinājums diskreditēt :P

coldlands  5 10 To ko man berniba paspēja iepotēt jo nespēju tam pretoties ar to arī pietiek. Velak neko neesmu ļāvis sev potēt izņemot pretsāpju poti pirms operācijām, un neļaušu, nomiršu nemodificēts ar stāvošu locekli.☝

KristapsXXX  1 9 Kad izgudros vakcīnu pret idiotismu un sâks vakcinēt piespiedu kārtā?

Geisha  2 12 Lv vēl esot sanāca nedaudz padarboties ar labdarību. biju ar savam kurasntēm pamasēt bērnu nama bērnus. Tajā bērnu namā bija 3 HIV inficēti bērni. Kad viss bērnu nams slimoja r gripu tad šie 3 bērni neslimoja, jo no valsts saņem labas zāles imūnsistēmas stiprināšanai.
Par C-hepatītu. Diemžēl Lv īstenībā hepatītu nemaz neārstē. Ārstēt uzsāk tikai tad kad aknas ir galīgi beigtas. Gribi ārstēties? Tad meklē pats iespējas (personīga pieredze).
Katru gadu cilvēkus vakcinē pret gripu. Kura īsti gripa būs šajā gadā neviens nezina, bet vakcinē. Domāju ka ar Covidu būs tas pats - ar pirkstu debesīs.

AivarsN  4 5 Pa visu laiku, kopš tas itkā atklāts, nevienam vēl nav izdevies atsevišķi izdalīt HIV vīrusu. Tas nozīmē, ka to neviens nekad nav redzējis. Cik zināms, tad arī šo Covid19 vīrusu neviens nav redzējis, nevienā pasaules laboratorijā nav izdevies izdalīt tā tīrkultūru. Jautājums, uz ko reaģē tie testi un no kā tiek iegūta vakcīna? Neatceros gadu, bet spāņu gripa tiešām sākusi izplatīties tikai pēc tam, kad masvaidā sākās vakcinēšana. Cik sieviešu Āfrikā kļuva neauglīgas pēc vakcinēšanās pret dzemdes kakla vēzi? Cik bērnu Indijā uz mūžu kļuva invalīdi pēc PVO ,, labdarības" vakcīnām? Cik katru gadu ASV nomirst cilvēku, tieši no vakcinēšanās un ārstēšanas? Jau pagājušajā gadsimtā bija iespējams ieviest viļņu ģenētiku un izārstēt jeb kuru slimību, iznīcināt jeb kuru vīrusu, nekaitējot pašam organismam. Dēļ tā gan vajadzētu likvidēt visas farmācijas ražotnes un to jau nu parazīti nepieļaus nekādā gadījumā. Tieši dēļ šīs tehnoloģijas izstrādāšanas un mēģinājumiem ieviest, pirms pāris gadiem nogalināja izcilu krievu zinātnieku.

afrodithe  2 4 Jēziņ, nu kāda vakcinēšana pret spāņu gripu 1918.!!!!!!!!! gadā???? Nekā cita viņiem nebija ko darīt, kad visa pasaule pa ierakumiem jau kuro gadu cits citu slaktēja? Pirmā gripas vakcīna parādījās 1940.g. Tak lūdzu kādu piemēru, visu zinātņu ekspet Aivar! Bet ticamu!

MrJones  2 4 Tu pareizi domaa, dabasmiilis,.....pretrunu ir daudz,.....ja tev saka, ka melns ir balts vai otraadi,.NAV jaatic vnk. redzi to, ko redzi,...un manas domas par SHITo visu ir tikai atkariibaa no taa ko es REDZU nevis no taa, ko censhas iestaastiit. Netici, tev melo valsts iestaades, oficiaalaa vara, mediji,,..? Kaapeec? Varbuut taapeec, ka taa ir eertaak, vienkaarshaak,,...tu dziivo pilniigaa saskanjaa ar sisteemu un nav jaadomaa, kas un kaa..vai taa ir jaabuut,...kaa buus naakotne,....ja viniji taa saka, taatad, ir Pareizi! Vinjiem jau visjaukaakie noluuki attieciibaa pret cilveeci,,...! Taaadaa gadiijumaa, tu izveelies mazaako pretestiibas celju, virzies uz kaut kaadu nezinaamo, tur kur straume nesiis,,....savaa personiigajaa dziivee var buut tas ir OK. liidz kaut kaadam briidim,,....vienmeer jau vislaabaak dziivojushi ir tie,kas bijushi lojaali pret pastaavosho varu! Tikai ir viens..BET.........!
Tu jau nezini kur taa straume nesiis,......pat neintereseejies, nesagatavojies,,...pilniibaa AKLI uzticeeties?
Tad tu vnk., esi biorobots nekas vairaak,,.....ir daudz daudz jauku cilveeku, bet diemzheel ar savu pasivitaati nodara lielu ljaunumu,,,....kaapeec es esmu piedzimis par Cilveeku nevis par kukaini..? Nezinu, man skiet, lai domaatu, izdariitu izveeli, kad taada ir jaazdara,....var ierobezhot, salauzt,........bet tad tas buus jaadara ar brutaalu speeku ne shitik primitiivi moraali!! No I un II Pasaules kara ir pagaajis labs laicinjshs, itkaa nebuutu par ko satraukties vai ne,.....nekas TAADS jau nu vairsneatkaartosies, Pasaule ir pilniibaa mainiijusi savu veidolu,,....Oooo jaaa! Un tu tam tici..? Es, nee,.....vnk., taadas metodes vairs vareetu nestraadaat, un ne pietiekami efektiivas,,.....a kaa buutu ja vairaakaam dekaadeemu uz priekshu, klusu pacietiigi izstraadaat projektu un pakaapeniski, soli pa solim to realizeetu ar viltus metodeem kuras cilveeki pashi pienjems atplestaam rokaam..?
Visa muusdienu ekonomika,

MrJones  2 5 Visa muusdienu ekonomika, politika, sabiedriskaa dziive,,...viss balstaas uz HYPu, to kaads var noliegt? Nee. vnk., taada MEEROGA HYPu savaa pastaaveeshanas veestures gaitaa cilveece veel nav radzeejusi!
KUR tas aiznesiis..? Pats smagaakais kovida scenaarijs vai taa vieglaaka forma..? Atliek tik mineet,...bet viennoziimiigi, te nav jeegas runaat par kaut kaadu viirusu,....ja ari taads ir, tad tas ir tik nieciigs uz kopeejaa fona, ka pat nebuutu apsprieshanas veerts.
PROBLEEMU radiijaam, sabiedriibas REAKCIJU guvaam,.........tagad luuk, RISINAAJUMI birs kaudzeem!!
UN tu tikai akceptee,,......tas,...tas,...tas,....ir JAADARA,..taa JAABUUT,...valdiiba SAKA,....Oooo JAA,,,.vinji tik ljoti paardziivo muusu veseliibu!!!

sandra111  3 9 cik DEBILAM jabut lai ko tadu sev ieslircinatu???

Drole    2 Izskataas, ka dazhiem ir miglains priekshstats par vakciinu veesturi

"By October 2, 1918, William H. Park, MD, head bacteriologist of the New York City Health Department, was working on a Pfeiffer´s bacteria influenza vaccine. The New York Times reported that Royal S. Copeland, Health Commissioner of New York City, described the vaccine as an influenza preventive and an "application of an old idea to a new disease." "



https://www.historyofvaccines.org/content/blog/vaccine-development-spanish-flu

https://virus.stanford.edu/uda/fluscimed.html

https://www.history.com/topics/world-war-i/1918-flu-pandemic

btw, ir versija, ka 1918. g otrais vilnis rudenii, kas naaca peec vieglas 3dienu pavasara gripas, patiesiibaa bija bakteriaalas izcelsmes, jo taalaika BigPharma reklameeja eest saujaam aspiriinu, kas beidzaas ar ´pulmonary edema´
"According to a 2008 National Institute of Health paper, bacterial pneumonia was the killer in a minimum of 92.7% of the 1918-19 autopsies reviewed. "

av2    7 Par blakneem. Labi, neesmu aarsts, bet personiigi zinu nevecu sievieti, kura pati aizgaaja uz eksperimentaalo vakcineessanos pirms meenessa jau. Tagad gull pilniigi paralizeeta. Sagadiissnas, vai bija kas iepriekss , nezinu, tur nav ar ko runaat, jo visi visu noliedz, bet sekas ir vienkaarssi traggiskas. Taa luuk ir iisteniibaa. Domaajat, ka kaads vakciinas razzotaajs uznnemsies atbildiibu par to, ko tev iepotees ??? Ha, ha, veel valsts meerogaa vinnus oficiaali jau atbriivo no jebkaadas atbildiibas, piemeeram, UK tika piennemts taads likums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu