Personības izmaiņas pēc Līderisma akadēmijas

Mans paziņa, pēc Līderu akadēmijas 1. kursa iziešanas, tiešām ir mainījies- īsts nervu kamols no līdzsvarota cilvēka sanācis, uzvedība, vērtības citas, pat svars cits:)Acīm redzamā diskonfortā cilvēks!Ies visus līmeņus!
Vai tiešām viņš priekš tiem, kas tur netaisās iet, ir zudis un tās ir neatgriezeniskas pārmaiņas?

mandragora    1 ...zombētie, kuriem jebkurš var sačakarēt smadzenes...žēl viņus. To zemē nomesto naudu labāk būtu ziedojuši savām ģimenēm, vecākiem, bērniem.... nu tā...

Guruchi    1 Peec buutiibas taa ir sekta. Taapeec arii ir taads rezultaats. Varbuut arii ir atseviski cilveeki, kuriem tas ir vajadziigs, tachu, ja nav nervu sisteema stabila, noteikti nevajadzeetu turp iet.

karbonaade    1 Kapec mani parnem sajuta, ka LA arvien vairak un vairak parnem so zemi? Vai mes tasamies kolektivi nojugites, vai ka?
Nu ko, varu apsveikt, te darbs ir psihoterapeitam, protams, ja tas pazina vispar saprot, cik sacakaretas ir vina smadzenes.
Man skiet, ka to kantori patiesam vajag uzspridzinat. Pedeja laika par daudz sitadu bedu stastu...

Q_mode      daudz bēdu stāstu dzirdēts. Mans boyfriends arī gandrīz ievilināts tika! Es viņu atrunāju, bet ja viņš ietu, es viņu pamestu ;) Viss ir ļoti vienkārši :) 2007-02-25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu