Skolas laiku grēksūdze

Skolas laiku grēksūdzeRīt 1.septembris, nostaļģija sāk uzmākties :)

Nez kādus podus skolas laikā nogāzuši ohujisti? Varbūt kādi amizanti atgadījumi iz skolas dzīves? Skolotāju spārnotie teicieni?
Labākais, kas nāk prātā pieminot vārdu "skola".

MrJones      Taa pirmajaa briidii gruuti teikt...nekas shausmiigi aarkaarteejs....bastoshanas, konflikti..pats par sevi. :) Bija ari taada lieta, ka mees ar brachku cigareshu biznesu biidiijaam, pamatizgliitiibas periodaa....tabaka gan iistaa mums nebija...bet izliidzeejamies ar kjirshu lapaam,..zem gultas kalteetava! :) Es ar to sagatavoshanu njeemos, noformeejumu...(bija pat savs Marlboro :D ) brachka ar izplatiishanu...kaa par briinumu, pat pieprasiijums diezgan ok! Liidz kameer....laikam, kaarteejai vecaaku sapulcei...tad jau ar piegrieza skaabekli visai tai padariishanai..! :))

neko      Nus... laikam jau katrs, kas gājis padomju, skolā kādu sprādzienu ir sarīkojis:) Nu bija vel bija "tautu draudzība ar pusķieģeļiem" ... vispār labas laiks bija, ir ko atcerēties. Sava ziņā pat žēl "civilizētajā pasaulē" augošos bērnus - viņiem tā visa nav un nebūs. Tik vien būs ko atcerēties kā mērīšanos ar reputāciju Facebook.

Paula6      Atceroties skolas un augstskolas laikus, parādās viens liels smaids...neviens jau nenoticētu, kādus tik "podus" negāza blondais vējš ar savu kompāniju..gan nopietnus, gan nenopietnus, par kuriem atceras vēl tagad pilsētas un augtskolas ļaudis (kaut vai trakāko eksāmenu nokārtot bez eksāmena kārtošanas..to neviens vēl nav spējis atkārtot), bet te jau nevar stāstīt..galīgi sagraušu savu reputāciju. Tie bij fantastiski skaisti gadi!!!

Deisa      Podus īsti negāzu, biju atbildīga un apzinīga skolniece, tikai stiliņš tāds panku - regulāri klases audzinātāja mums ar draudzeni lika iet pie izlietnes un mazgāt nost smiņķus kkādā 6., 7., 8. klasē. Vidusskolā īsti draugu nebija, jo klasē visi tādi pareizie likās, nebija domubiedru, tad nu uz žetonu vakaru arī negribējās kaut kādu oficiālo tusēšanu ar senčiem. Pasaucu mammas vietā savu pancīgo draudzeni, bet tēva vietā arī kādu paziņu no ārpusskolas draugu loka, atnāca tāds noaudzis, gariem matiem, ādas jakā. Un tad vēl viens nesen uzradies pielūdzējs atnāca - ģērbies tā zolīdi, ar smuku rozi, garie blondiem matiem sniedzoties līdz jostasvietai. Oficiālajā daļā pasēdējām skolā un pēc tās laidu prom ko kājas nes uz Veldzīti.

inaralaima      Visu mūžu atcerēšos savas audzinātājas kritiku ;Gaišā,Jums mati pārāk gari un kupli,bet svārki atkal nekaunīgi īsi,vai varat to haosu sabalansēt?






;;;






;
2021-05-09 19:25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu