Izglītība - prātaglītība mūža garumā! Dzīvo un mācies visu savu dzīvi!

Mācīties!, bet ko? Protams, svarīgākais ir apzināties sevi un savu vietu sabiedrībā! Kas vislabāk mums varētu palīdzēt atbildēt uz šiem jautājumiem, ja ne grāmatu Grāmata- Bībele!!! Noteikti esam lasījuši kādu no nodaļām un autoriem, un kura no tām daudzajām ir vislabāk patikusi? Var būt Ķēniņa Zālamana gudrās pamācības?

KOMPETE (2017-10-06 08:17)  1 2 Man ir dziļi simpātisks gan Ješua gan Muhameds, gan Gautama Sidharta, arī Ošo un pat Sai Baba, feins ir arī Dalailama un piekrītu, ka Debesu Kancelejai ir vēl foršāki, man nezināmi, džeki programmētājos. Par to, ka Jurka histēriskajā eiforijā slavētā Visu Laiku Dižākā grāmata ir patiešām visulaikuvisdižākā, apšaubu. žēl, protams, ka mūsu, baltā rietumu civilizācija ar stauju paatrinajumu iet uz dagradāciju, kristietismu paraujot šleipē līdzi, bet tāda nu ir lietu kārtība, viss, piedzimst, viss nomirst.

AivarsN (2017-10-06 09:11)  2 1 Reliģija - opijs tautai. Populārākā no tām labu laiku jau ir valstisms. Kā savulaik Krusta kari,tā tagad visas valstis,kuras negrib pakļauties šai reliģijai,tiek sabumbotas,bet līderis nogalināts. Labāk tad meklēt atbildes uz jautājumiem, kāpēc tas tiek darīts un kam tas ir izdevīgi? Pirms šīs reliģijas bija tautvaldība. Derētu atjaunot.

AivarsN (2017-10-06 11:20)  1 1 Saules gaitu debesīs noteicis Dievs un tā ir perfekta. Pastāvošo iekārtu izveidojuši cilvēki, tāpēc tai ir ļoti daudz kļūdu un nepilnību. Kurš gan cits,ja ne mēs paši,liekot prātus kopā,veidosim to labāku? Kristīgā reliģija māca ar visu samierināties un zemoties gan Dieva priekšā,gan pakļauties saviem apspiedējiem. Ebreju pašu reliģija māca iet lepni paceltu galvu un lepoties ar to,ka Dievam līdzīgi. Tāpat viņiem māca iet pasaulē un pakļaut to,ko viņi arī sekmīgi realizējuši,pārņemot visas pasaules vadību savās rokās un iznīcinot visus,kas tiem pretojas. Vai sapratāt, kāpēc kristietība vispār tika radīta un tik dedzīgi uzspiesta visai pasaulei?

Mela (2017-10-06 12:31)  1 1 fargo, jurks, atrašānās šeit un vāūļošana ir ... grēks, vājība, atkarība.... kā nu jūs abi sevi pasniedzat?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu