Profesiju apguves kursi cilvēkiem pēc 45 gadiem

Nupat LNT teica, ka beidzot būs kursi cilvēkiem pēc 45 gadiem un ne kaut kādi sūta bezdarbnieku kursi, kuri skaitās kā hobiju, bet gan kursi profesijām, kuras ir pieprasītas darba tirgū. Tikai palaidu garām, kur jāpiesakās.

kokote      Kaut kādu info te var redzēt, varbūt noder (nezinu, ko TV redzēji, bet domāju, ka šis varētu būt kādam noderīgs)
http://bda.lv/bda4/lv/Home/Jaunums/profesionalas_kompetences_pilnveides
Tur arī dažādi linki :)

shone      http://www.viaa.gov.lv/lat/pieauguso_izglitiba/macibas/

Geisha  1 2 Esmu vienā privātajā skolā nedaudz piestrādāju par pasniedzēju. Tie kuri mācījās gadu kāds tomēr strādā šajā nozarē.
Bija grupa no bezdarbniekiem. Īstākā naudas atmazgāšana, jo grupā nebija neviena cilvēka kurš vecuma grupā 50+ būtu spējīgs pēkšņi pārslēgties uz fiziski smagu darbu. Smieklīgākais bija tas, ka mediķiem eksāmenā sanitārās prasības atprasīja nemediķi.

Luusila  1 1 Neko- aber es māku metināt. :)
Taču līdz ar to arī ar autogēnu šo to griezt, un tici man, tas jaunībā nevis piesaistīja, bet piesardzīgākus indivīdus atbaidīja, tā kā tavi ieteikumi Tessai nu tā, so-so.
:)))

mieru_tikai_mieru  4 7 kursi var iedot tikai apliecību. Smadzenes komplektā nenāk

Kristine_78    2 Forši, man ar tādus vajag :)

Marija_Anna    2 Lielākais sliktums, ka nezin visas nozares, un jomas, kurās tie kursi būs. Jo mācīties var 1 reizi, kursi būs 6 gadus un katru gadu būs citas nozares. Ja es vēlos ko konkrētu vai vēlos starp 2 -3 lietām , bet ar kādu novirzienu, tad nezinu - iet tagad vai pagaidīt kādu konkrētu gadu un programmu. Paši rīkotāji šo nesaka pat iesaistītajām skolām.
Rezultāts pēc kursiem ir atkarīgs no paša apmācāmā un viņa iniciatīvas. Ir apgūti gan 3, gan 6 mēnešu ar līdzfinansējumu. Par programmu bija iebildes, bet kopumā ļoti noderīgi.
Nākošgada kursi ir gan humorīgi ( kokapstrāde- ķebļa izgatavošana ), gan plezīra( kaudze topošo stilistu un intetjeristu ), gwn derīgu.

Tessa      nu, gluzhi bezmaksai es arii ne iipashi ticu. labprat kkadus kursus ziema piekjertu klat, tiesham. aplieciibas un smadzenju korelaciju nesapratu. man jau shkjiet, ja pipls maksa naudu un iet maciities, vinjsh velas kko mainiit sava profesionalaja dziive.
man ir laba pieredze ar kursiem. tiesa, es pati daudz ieliku ieksha un sen ar to nodarbojos, tikai nezinaju, ka tieshi shadi kursi pastav. tapec mans kadreizejais hobijs tagad ir mans pat ljoti iemiiljots un ienesiigs darbs. tiesa, domu par metinashanu sen nesaju azote. tomer. ta ka man auses valja. ies ar maciities.

furnitura    1 Atvainojiet, vai tur var apgūt kā iepriecināt vīrieti - tādu lietu, kas tiešām ir labi apmaksāta, un ja paveicas, var kļūt par nodrošinātu atraitni?
Vai vismaz kā cept sulīgas kotletes?

Postremo      kaadas veel kotletes , ja ...metinaat nemaaki, firnitura ?

piladzoga    4 Vispār jau zinu reālus cilvēkus,kuri medicīnas koledžā iestājās pēc 45,četrus gadus mācījās + papildus apguva norvēģu valodu un strādā Norvēģijā. Pensijā ies cilvēki no 65 gadi ,tad sākt mācīties 50 gados nav ne smieklīgi ,ne slikti. Arī metinātājas sievietes strādā dāņu uzņēmumos tepat gan LV,tomēr metinātāja darbs ir ļoti kaitīgs veselībai (risks saslimt ar astmu utt).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu