Koledžas studijas vecumā 30+

Runa nav par mani, bet māsu. Ir iespēja bez maksas mācīties grāmatvedību koledžā, kaut gan jau ir bioloģes diploms. Ļoti interesē grāmatvedība, bet studijas ir katru mēnesi viena vesela nedēļa, un viņa baidās, ka ar nevienu normālu darbu savienot nevarēs. Būs tikai tas patīkamais fīlings-jaukos apstākļos jautrā kompānijā vienu nedēļu mēnesī apgūt to, kas padodas viegli (viņai jau skolā padevās matemātika). Tajā pašā laikā ir iespēja tikt pie maģistra grāda bioloģijā ārzemēs, pie tam bez maksas un ar finansiāli spožu nākotni, bet viņai tas šķiet smagāk, nekā grāmatvedībiņa koledžiņā, un tā jau tas arī ir.
Ko darītu jūs?

Geisha  2 5 Mans znots - programmētājs ar saviem kursiem cērt pušu augstskolu beigušos. Diploms ir tikai vajadzīgs uz to mirkli kad slēdz darba līgumu. Tālāk jau ir nepieciešams čujs, ņuhs un poņa.

cirteejs    5 Gribu oponēt AMRAS26 par ārzemēs iegūtu diplomu! Meita strādā ārzemēs ar Latvijā iegūtu maģistra diplomu un viņai bija grūti izvēlēties no 6 piedāvājumiem(līgumiem), kur atlika tikai uzlikt parakstu. Un algas atšķirība ir cits jautājums, bet viņas kursabiedrenes Latvijā strādājot tādu pašu amatu saņem 6-8 reizes mazāku atalgojumu, bet tas jau ir cita tēma.

piparbecinja      Labāk darīt to, kas patīk.

Maia    1 Ārzemēs!! Grūti, bet būs tā vērts!

asteriks26      Mārketings nav nopietni, ja iespēja iegūt maģistru. Ar varu gan uz ārzemēm neaizsūtīsi, to sapratīs pati pēc gadiem, ka jutīs.Ilgi jau nebūs, ka ar pamatskolu ministrijās sēdēs un taustiņus plinginās.Studējot jau apburza arī vispusīgi, un tas ir daudz dzīvei

MazaisMopsis  5   Ārzemes ! kas tāds tiek piedāvāts parasti 1 reiz mūžā. ceru ka viņai pietika prāta pieņemt pareizo lēmumu ! 2019-04-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu