Augstskola Turība

Vai tiešām augstskola Turība ir tik briesmīga, kā daži cilvēki izsakās, ka tās beigšanas dokumenti nekam neder un tevi nepieņem nekurā draba vietā, jo es zinu, ka ir arī cilvēki, kas izsakās tikai labu par šo augstskolu!

liesma (2004-07-05 20:02)      Un ko tiesi tu velies taja augstkola macities? Vienkarsi skaties pati ka bus nakotne vai dabusi viegli darbu sava specialitate.RTU un LU un LLU uzreiz kad pasaka ir kaut kas a Turiiba ir ka ir nav nekas sevisks. Godigi man Turiba asocejas ar bagatiem lautiniem kuriem nav smadzenes.Pati macos RTU.Tas ir tikai mans viedoklis.

nara (2004-07-07 13:35)      Kristiine, nenjem galvaa tos tupos ljautinjus, kas uzskata, ka vieniigaa izcilaa skola ir taa, kuraa maacaas pashi... Katram ir tiesiibas izveeleeties to skolu, kas shkjiet piemeerota!
Esmu maaciijusies LU, bet tagad maacos Turiibaa un uzskatu, ka taa ir viena no labaakajaam skolaam! Driizaak par LU varu teikt, ka ja Tev nav biezais papucis, tad juristos, piemeeram, tur tikt iekshaa ir neiespeejami, jo kur nu konkureet zinaashanaam ar lielajiem naudas makiem...

red_moon (2004-07-07 13:46)      Visas augstskolas ir tadi, kas macas, un taadi, kas atperkas ar naudu. Konkretus piemeri man ir par LU studentiem. Pirms 2 gadiem man bija iespeja apmeklet "Turiba" pusgada kursus. Par gandriz visiem pasniedzejiem, kas lasija lekcijas, varu teikt vien to labako. Un ari par macibu "aprikojumu". Nevienam "nepikjoju", eksamenus noliku uz 10 un esmu tikusi ljoti labaa darbaa. Saistiba ar "Turibu" katra zinja nebija iemesls, lai mani tajaa nepienjemtu:).

elisama (2004-07-16 13:40)      Ja vēlies studēt juristos, tad labāk izvēlies citu augstskolu (esmu dzirdējusi atsauksmes no pasniedzējiem kas tur ir lasījuši lekcijas, ka students izmet bargu naudu par studijām, bet iegūtais zināšanu līmenis ir diezgan zems). Akurāt ekonomistus tur izlaiž tīri labus.

orlanda (2004-07-16 15:17)      Turība ir vienīgā privātā augstskola, kura akreditēta uz vairāk kā 2 gadiem.Mācību maksa daudz neatpaliek no LU.
Es tur mācos un nesūdzos.Esmu ļoti apmierināta, jo zinu kā ir LU un RTU.

[Ronalds] (2004-07-18 23:15)      turiibaa maacaas tie kurus nekur citur nenjem

LunkanaaSpiitniece (2004-07-20 19:24)      Orlanda, kaa vari apgalvot tik nekompetentas lietas????????!!!!!!!!!
Turiiba pilniigi noteikti NAV VIENIIGAA augstskola esosho 34 Latvijas augstskolu viduu, kura akrediteeta vairaak kaa uz 2 gadiem.
Interesenti var skatiit AIKNC info (www.aiknc.lv), kur ir skaidri veerojama situaacija attieciibaa uz akreditaaciju lietaam. Turklaat loti buutiski izveerteet ne tikai augstskolas pashas akreditaaciju un taas ILGUMU, bet arii - augstskolas studiju PROGRAMMU akreditaacijas eksistenci un ILGUMU. Lai veicas!:)

lietotajC (2004-07-20 19:27)      -> orlanda:

nu protams, ka saliidzinot ar RTU un pat LU, Turiiba kachaa un rullee - tur pat nav jaamaacaas!

Del_Resto (2004-07-20 19:51)      Turības idiots no LU/ RTU idiota varētu atšķirties vienīgi ar to, ka pirmajam ir nauda. Par ko pārējiem idiotiem uz viņu zobs. :P
Ja cilvēkam nav smadzeņu tur nepalīdzēs ne Turība, ne LU, ne RTU :)

lietotajC (2004-07-20 19:56)      -> Del_Resto: nu par idiotiem ir pilniiga taisniiba, tachu dzirdeetaas lietas, par liimeni, liek domaat, ka shis nu ir rezervaats slinkjiem.

Del_Resto (2004-07-20 20:06)      -> lietotajC
Njus, es tajā sliņķu rezervātā šobrīd esmu ceļā uz otru augstāko. Labāk 1-reiz redzēt, nekā 100-reiz dzirdēt. ;)

ribinna (2004-07-22 09:06)      arii es esmu dzirdejusi labu par so macibu iestadi, tacu zinu ka saja skola macas cilveki kuriem nav ne mazakas sajegas par kautko.katra pasa zina izlemt kur macities, bet saja skola es nekad nemacisos.

Del_Resto (2004-07-22 12:24)      -> ribinna
Negribu kļūt netaktiska, bet (spriežot pēc gramatikas) varbūt labi vien, ka nemācīsies :PP

Mumucis_ (2004-08-08 16:08)      kaa sitaa drixt- nokjengaat kaadu skolu tikai taapeec vien, ka ir dzirdeeti dazaadi nostaasti no pazinjaam??????Lai izprastu situaaciju, ir JAAMAACAAS!!
Protams, ka seit arii ir atrodami slinkji un bagaatu vecaaku beernelji, BET vienmeet ir arii iznjeemumi! Daudz ir taadu, kuri visu sasniedz godiigaa celjaa - maacoties.
Jaa, es seit maaciisos jau 2.kursaa.Pie tam veixmiigi- esmu ieguvusi pat atlaidi par sekmeem:) Un negribu teikt, ka man nav ne mazaakaas sajeegas ne par ko, taadeelj esmu atnaakusi uz sejieni! Luuk taa!!

Robinsons (2004-08-27 15:23)      Viena paziņa tikko pabeidza BAT juristus. Kad es viņai jautāju: kas ir noteicošāks - likums vai noslēgtais līgums, atbilde skanēja ", īsti gan nezinu, varu kļūdīties, bet laikam likums".... Un ko var gaidīt no tāda speciālista, kurš nepārzin elementāras juridiskas konsekvences?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu