LU Sociālo zinātņu fakultāte - atsauksmes

Sveiki! gribeeju uzzināt par LU Sociālo zinātņu fakultāti. Kādas atsauksmes, kas tur labs, kas slikts utt. ?Paldies!

Lea1 (2004-06-04 13:48)      Galvenais ir saprast, vai konkrētā studiju programma Tevi apmierina. Visa informācija par šo fakultāti atrodama LU mājas lapā.
LU izceļas ar īpašu birokrātismu, bet pārējais - uzklausīt dažādu cilvēku viedokļus būtu neobjektīvi, jo vienam pasniedzējs vai gaisotne tur patīk, citam nē, etc. Katram savs un manuprāt, izvēloties studijas, svarīgākais ir programma, kas tiek piedāvāta, etc.

_Antuanete_ (2004-06-04 18:04)      Esmu dzirdeejusi, ka tur par liekajiem B daljas (obligaataas izveeles daljas) krediitpunktiem jaamaksaa, vismaz dazhaas programmaas. Dekaane ir savdabiiga, bet ljoti paarstaav savas fakultaates intereses dazhaadaas LU instituucijaas.

shade16 (2004-06-04 18:14)      Nu tajaa fakultaatee ir darbojushies daudzi ieveerojami cilveeki ar lieliem sasniegumiem!

3Dwoman (2004-06-08 10:50)      Es tur vienu gadu studeeju un tad aizgaaju prom... tur studenti bija nieciibas, bez tiesiibaam u.t.t. tagad studeeju sitaa maaciibu iestaadee un juutos savai augstskolai vajadziiga, varu aiziet pie vadiibas, izrunaaties par savaam probleemaam vai veelmeem un mani vienmeer uzklausiis... LU par to vari aizmirst...

wilkacis (2004-06-13 18:29)      cool. man patiik. =) Antuanete - tu runaa kaut kaadu sviestu. Taa nav. :) pasniedzeeji kaa jau visur - dazhaadi. Viens patiks, cits atkal nee. Atmosfeera ir riktiigi ok, man vismaz patiik. Labs kontakts. Bet tas jau individuaali. Ednica laba - alinju paardod. :D Vieniigais neatrodas centraa, tachu kojas blakus fakultaatei.

Kopumaa izgliitiiba laba, nav tik daudz jaamaacaas (tb jaaraksta bezjeedziigi referaati) kaa, piem., stradinjos, daudzi vieslektori brauc utt. ja gribi maaciities nopietni, vari to dariit, ja gribi laizt fufeli - arii var. =)

P.S. Ja gribi aizrunaaties ar kaadu par savaam probleemaam, ej pie psihologa, nevis savas augstskolas dekaana! ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu