RSU žurnālistikas fakultāte

RSU žurnālistu fakultāte - gribētu dzirdēt kādu info no personīgās pieredzes, interesē arī aptuvenie izcenojumi un nepieciešamie exaameni, lai tiktu ieksaa. kādi ir iestājeksāmeni(grūti. .. )?

Loretta (2004-09-20 19:52)      nau personiigas pieredzes, bet ir viedoklis. laba augstskola. es savaa naivumaa arii ceru, ka viss, kas ir vajadziigs, tas ir veselais sapraats un uzciitiiba, lai tajaa maaciitos, neatkariigi no fakultaates.

ireena (2004-09-25 12:52)      iestājeksāmeni nav grūti ej uz kursiem pavasarī un tu tos noliksi.Eksāmeni-latviešu val, angļu val.Tici man viegli tur mācīties nav.

viltiigaa_aknudesa (2004-09-25 13:01)      Nuss, ņemot vērā, ka vienam pasniedzējam ir reizē jākūrē aptuveni 200 kursa darbus (tb pat fiziski nav laika izlasīt, kur nu vēl ko studentam ieteikt uzlabot), studenti nav īpaši pārslogoti - ja maksā, tad ārā nemet.

Elisly (2004-10-03 01:38)      DAUDZ UN SMAGI JAAMACAS. Es tur maacos - un tiesham MACOS!!! Katras brivdienas, brivlaiks ierobezots, tusinju maz. Ljooti maz, maco=ibas, macibas un macibas. Katru menesi mainas prieksmeti - ka viens beidzas - taa eksaamens. Materiali anglju valoda, pasniedzeji stingri,nekaadas "haljavas", ievilkt nedrikst,tad ir naktis janjem klaat. Bet nu - maaca, un iemaaca :-) Mazak lekciju, bet vairak jastrada pasham - jataisa kopsavilkumi,

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu